Артикул:
14701

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Derin

З радістю пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home Derin від турецького виробника, зроблений з мякої тканини сатин-люкс. Завдяки чудовій мякості і щільності тканини - це постільна білизна подарує Вам чудовий сон і відпочинок на тривалий час. Подарункова упаковка. Купити постільну білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Натуральне постільна білизна від провідного турецького виробника допоможе створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Derin має гарний дизайн. Основними кольорами в оформленні є сірий, блакитний і рожевий. Поверхня прикрашена абстрактним малюнком з рослинними мотивами. Білизна виглядає дуже ефектно, і здатне стань окрасою будь-якого інтерєру спальні. Поставляється текстиль в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Сатин прекрасно підходить для пошиття постільної білизни. Тканина легка і приємна на дотик, володіє благородним атласним блиском. Складне переплетення ниток двох видів гарантує міцність і зносостійкість полотна. Білизна рівно лягати на ліжко, без заломів і складок. Виріб не совається і не мнеться під час використання. Ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно, навіть без декоративного покривала.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра вільно дихає, що сприяє правильної регенерації клітин і підтримання оптимального теплового балансу. Виріб подарує легку прохолоду в спеку і допоможе зберегти тепло взимку. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Білизна рекомендовано для щоденного використання.

Текстиль стійкий до частих прання і не вимагає спеціального догляду. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Перед пранням білизну рекомендується вивертати на зворотну сторону і прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль варто в распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. У разі необхідності виріб можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Розкішний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Чудова модель стане вигідним придбанням у власний будинок і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Текстиль в нагоді в кожному будинку і є універсальним подарунком для родичів і друзів. Білизна можна подарувати з приводу і нагоди, будь то Ювілей або Річниця весілля. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
14701

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин CR 16082
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити ніжний комплект постільної білизни від турецького виробника Love You - створити затишну атмосферу в спальні і відмінний настрій. Виконаний з натуральної бавовняної тканини високої якості, мякою, повітряної,...
КПБ  Amor Paris Palace bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам унікальний комплект постільної білизни від турецької марки Amour Paris Palace в бежевому кольорі. Мякий відтінок і оздоблення мереживом надають постільній білизні затишний і притягає вид. На такій...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-derin komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-derin
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home Derin від турецького виробника, зроблений з мякої тканини сатин-люкс. Завдяки чудовій мякості і щільності тканини - це постільна білизна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти