Артикул:
14416

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO PEMBE

Пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO PEMBE від відомого турецького виробника. Комплект має високу якість виконання, приємний рожевий колір і прикрашений цікавим малюнком. У комплект входить чотири наволочки. Купити постільна білизна Tivolyo Home можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Здоровя і самопочуття людини багато в чому залежить від характеру сну. Ось чому варто з особливою уважністю поставитися до вибору постільної білизни. Комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO PEMBE від провідного турецького виробника відповідає високим критеріям якості. Продукція виготовлена на основі 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання сатин. Комплект виконаний в ніжному відтінку рожевого кольору, поверхня прикрашена красивим орнаментом. Поставляється білизна в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Сатин прекрасно підходить для пошиття постільної білизни. Лицьова сторона полотна гладенька і блискуча, нагадує натуральний шовк. Внутрішня сторона мяка і шорстка, завдяки цьому білизна надійно фіксується на ліжку. Текстиль мякий і ніжний, подарує масу приємних тактильних відчуттів і забезпечить комфорт і затишок під час сну.

Білизна характеризується високою гігроскопічністю, що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Пориста структура бавовни забезпечує вільну циркуляцію повітря. Шкіра в повній мірі насичується киснем, підтримується оптимальний температурний баланс. Склад виробів не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на роботі серцево - судинної і нервової системи.

Сатинове постільна білизна характеризується своєю міцністю і зносостійкістю. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Попередньо білизна слід вивертати навиворіт. Перед першим використанням виріб можна прополоскати в холодній воді. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Пропонований комплект постільної білизни чудової якості можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане чудовим вибором для власного користування і послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Виріб характеризується своєю універсальністю його можна піднести, як чоловікам, так і жінкам з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль прослужить довгі роки, радуючи свого володаря і нагадуючи про добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
14416

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-pike-tivolyo-home-baby-lovely
rating 0 відгуків
4 347,00 грн
Гарний комплект постільної білизни + піку Tivolyo Home Baby LOVELY готовий подарувати свою мякість Вашим малюкам. Зроблений відомим турецьким виробником з екологічно чистих і нешкідливих матеріалів. Тканина -...
TAC DIGITAL saten Blanche
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Порадуйте себе приємною покупкою чудового постільної білизни від відомого турецького виробника. комплект зроблений з тканини сатин, на основі натуральної бавовни, що безсумнівно подарує вам комфорт і затишок під час...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Cy 10
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарне поєднання чорного і лимонно-жовтого контрастно підкреслює Вашу індивідуальність. Приємні кольору для неординарної спальної кімнати в прекрасному комплекті сатинового постільної білизни ARYA дозволять...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE EMMA SOMEN
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE EMMA SOMEN, який безсумнівно сподобається і вашим близьким і друзям. Приємний дизайн створює відчуття затишку і комфорту. Також Вам...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-pembe komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-pembe
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO PEMBE від відомого турецького виробника. Комплект має високу якість виконання, приємний рожевий колір і прикрашений цікавим малюнком. У комплект...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти