Артикул:
14257

Комплект постільної білизни Tivolyo Home LINE NAKISLI

Відмінний комплект постільної білизни Tivolyo Home LINE NAKISLI зроблений в простому стилі, тут немає надмірностей. Бавовняна тканина подарує Вам свою мякість, приємні кольори доповнять інтерєр спальні, а висока якість матеріалів дозволить насолоджуватися постільною білизною тривалий час. Постільна білизна Tivolyo Home можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Сон важливий для кожної людини, натуральне постільна білизна від турецького виробника подарує максимальний комфорт і затишок під час відпочинку. Міцний здоровий сон запорука прекрасного самопочуття і гарного настрою на цілий день. Комплект постільної білизни Tivolyo Home LINE NAKISLI виготовлений в класичному стилі. Модель представлена в ніжних відтінках бежевого, блакитного і білого кольору. Текстиль прикрашений лаконічним кантом у вигляді трьох смуг і вишивкою. Білизна прекрасно доповнить будь-який інтерєр, створивши атмосферу тепла і домашнього затишку.

Сатин, є однією з найкрасивіших натуральних тканин і найкращим чином підходить для пошиття постільної білизни. Полотно двостороннє мяке і ніжне на дотик. Лицьова сторона гладенька і блискуча, а виворітна матова і шорстка. Завдяки цьому текстиль не ковзає по ліжку і чудово драпірується. Ліжко завжди буде виглядати свіжо, навіть без декоративного покривала.

Екологічно чисту білизну виготовлено на основі 100% натуральної бавовни. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра в повній мірі насичується киснем, це виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Білизна сприяє підтримці оптимального температурного балансу і підійде для будь-якого часу року.

Постільна білизна з сатину не вимагає спеціального догляду, будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням виріб можна прополоскати в холодній воді, в подальшому рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці. Поверхня практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час домогосподаркам.

Розкішний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступними цінами. Прекрасна модель стане вигідним придбанням у власний будинок. Текстиль послужить дорогим варіантом подарунка для друзів і родичів. Постільна білизна - це завжди актуальний і універсальний подарунок, виріб не має термінів придатності, і стати в нагоді в кожному будинку. Текстиль можна піднести на Ювілей, Новосілля, День весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
14257

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Симпатичний постільний комплект в приємних сіро-блакитних тонах з білим фоном і візерунками від турецької фірми Love You . Натуральна бавовна прекрасно переносить прання і забезпечить Вам і Вашим близьким міцні сни....
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-line-nakisli komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-line-nakisli
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний комплект постільної білизни Tivolyo Home LINE NAKISLI зроблений в простому стилі, тут немає надмірностей. Бавовняна тканина подарує Вам свою мякість, приємні кольори доповнять інтерєр спальні, а висока...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти