Артикул:
14228

Комплект постільної білизни Tac Disney Winx Stella Water Colour

Це поступово бельё для дівчинки Tac Disney Winx Stella Вода Color від турецкого виробник можна Вам порадувати Вашего ребенка . Такія вироби забезпечено девочка спокойный і крепкий сон . Приватний рисунок с любимой героїней диснеевского сериала Винкс приведёт ребенка в восторг . Купить комплект поступового белья можна також оптом .

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Сон має особливе значення для дітей і підлітків, саме під час відпочинку дитина росте і набирається сил. Для кожного з батьків найважливішим є забезпечити безпеку і комфорт для свого чада. Натуральне постільна білизна від відомого турецького виробника володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Натуральний екологічно чистий текстиль не викликає алергії і подразнень. Текстиль відповідає високим європейським критеріям якості та безпеки. Поставляється білизна в подарунковій упаковці від виробника.

Комплект постільної білизни Tac Disney Winx Stella Water Colour має гарне дизайнерське оформлення, яке точно припаде до душі любителькам популярного мультсеріалу «Вінкс». Зовнішня сторона підодіяльника прикрашена великим зображенням головної героїні феї Стелли. Білизна виконано в приємному кремовому кольорі. Текстиль виглядає дуже ніжно і красиво, гармонійно доповнить інтерєр спальні. Простирадло оснащена гумкою, що забезпечує ідеальну посадку на матрац.

Ранфорс ніжний і мякий на дотик з красивою гладкою поверхнею. Для виготовлення матеріалу використовуються кручені бавовняні нитки, що значно збільшує міцність тканини. Пориста структура вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня здатна швидко поглинати вологу і виводити її назовні. Білизна не накопичує статичну електрику і здатне підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Спекотного літа виріб подарує свіжість, а взимку допоможе зігріється.

Виріб з ранфорса характеризується своєю міцністю и міцністю. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді, в подальшому слід використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Поверхня легко прасується і прекрасно зберігає свою форму і колір навіть після 300 прань.

Прекрасний комплект постільної білизни для дівчинки можна купити, як оптом, так і в роздріб. Ціни нашого інтернет магазину приємно порадують своєю демократичністю. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, звязавшись з нами по телефону або онлайн. Слід зазначити, що постільна білизна з зображенням улюбленої героїні послужить чудовим варіантом подарунка для дівчинки. Текстиль можна піднести на новий рік, День народження і по будь-якій іншій урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
14228

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Шовк Однотонний Pink
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Pink додасть будь-якій спальні атмосферу жіночності і краси. Рожевий колір ідеально підходить для дам, які люблять легкість і чарівність. Набір буде чудово поєднуватися з навколишнім...
Постільна білизна Tac Digital Orient Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Orient Kahve виглядає шикарно в спальні з темними стінами, такий комплект по достоїнству оцінять люди, які люблять поєднання чорного і білого. Гарний орнамент квітів виглядає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти