Артикул:
13981

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ELLA

Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ELLA від відомого турецького виробника. Оригінальний малюнок прикрашає мяку шовкову тканину, простирадло зроблена з сатину на основі кращого турецького бавовни. Постільна білизна "євро" розміру в подарунковій упаковці. Ви можете купити постільна білизна Tivolyo Home оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 339 бали. Ваш кошик буде загальним 339 бали який можна перетворити на ваучер на 339,00 грн.

6 796,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Коричневый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Повноцінний сон є одним з найголовніших умов для хорошого самопочуття і міцного здоровя. Ось чому слід з особливою уважністю поставитися до облаштування спального місця. Поряд з іншими постільними речами велику роль в забезпеченні комфорту грає постільна білизна. Пропонований комплект з 100% натуральної бавовни Егейського походження відповідає високим критеріям якості і здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Постільна білизна Tivolyo Home ELLA від провідного турецького виробника пошито з двох благородних тканин, сатину і жатого шовку. Таке ідеальне поєднання матеріалів подарує максимум позитивних емоцій, і забезпечить зручність і затишок під час відпочинку. Виріб виглядає просто шикарно і здатне прикрасити будь-який інтерєр. Простирадло і дві наволочки однотонні, а верх підодіяльника і ще дві наволочки виконані з жатого шовку з абстрактним малюнком у вигляді великих квітів. Модель поставляється в двох модних відтінках сірого і бузкового кольорів. Білизна акуратно складено в подарункову упаковку від виробника.

Виріб володіє всіма корисними якостями бавовняного волокна. Поверхня вільно пропускає повітря і швидко вбирає зайву вологу. Це дозволяє підтримувати оптимальний температурний баланс і виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергії і подразнень. Білизна легке і струмуюче, ідеально лягає на поверхню ліжка і не мнеться під час використання.

Текстиль характеризується міцністю і зносостійкістю. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді. Для підтримки чистоти і збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується прання на 600-700 оборотах. Температура води повинна становити 30-40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Перед пранням дуже гарне вивернути на виворітну сторону. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і колір. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони на середній температурі праски.

Розкішне постільна білизна можна купити за демократичними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Прекрасний комплект стане чудовим вибором для власного користування і послужить дорогим подарунком для родичів і друзів. Такий презент характеризується своєю універсальністю та актуальністю. Білизна в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися і приносити радість своєму власникові. Текстиль можна подарувати чоловікам і жінкам з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Весілля.

Деталі товару
13981

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ ARYA Люкс Сатин Шовк  Amarsi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 652,85 грн 3 121,00 грн
Задумалися про те, що б купити постільну білизну, яка прослужить Вам довгі роки? Комплект постільної білизни ARYA Amarsi від відомого виробника текстильної промисловості з Туреччини виготовлений з сатину й шовку. Таке...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0050
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове яскраве постільна білизна 3D від турецької торгової марки Bella Dona стане гарним доповненням інтерєру Вашої спальні. Сатин високої якості і неймовірної мякості подарує Вам абсолютно нові відчуття від сну і...
Комплект постільної білизни Arya сатин Fashion Achille
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Arya Fashion Achille ідеально для любителів моди і шанувальників Gucci. Яскрава коричнево-біле забарвлення з принтами відомого бренду чудово впишеться в будь-яку спальню. Висока якість тканини, її...
КПБ Arya  Gehren
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна в спальню ділових людей? Тоді зверніть свою увагу на комплект постільної білизни Arya Gehren від популярного виробника текстильної промисловості з сонячної Туреччини. Такий комплект...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ella komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ella
rating 0 відгуків
6 796,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ELLA від відомого турецького виробника. Оригінальний малюнок прикрашає мяку шовкову тканину, простирадло зроблена з сатину на основі кращого...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти