Артикул:
13942

Комплект постільної білизни Tivolyo Home DESTINO

Великі красиві квіти прикрашають комплект постільної білизни Tivolyo Home DESTINO від турецького виробника. Сатинова тканина подарує вам всю свою мякість, і ви зможете насолодитися незабутніми відчуттями від сну і відпочинку. Розмір постільної "Євро", розмір наволочок 50х70 см. Подарункова упаковка. Постільна білизна можна як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для створення атмосфери затишку та комфортного побуту важлива кожна дрібниця. Постільна білизна є невідємним атрибутом в кожному будинку. Пропонований продукт відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Виріб, порадує свого володаря, чудовими властивостями і чудовим зовнішнім виглядом.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home DESTINO виготовлений з мякого і струмуючого сатину сірого кольору. Поверхня підодіяльника і наволочок прикрашена великими фіолетовими квітами. Текстиль виглядає дорого і розкішно. Білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру, підкресливши хороший смак свого володаря. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження.

Поверхня вироби володіє всіма корисними властивостями і якостями цього дивного матеріалу. Текстиль вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Зайва волога швидко ліквідується, зберігається відчуття сухості поверхні, завдяки високій гігроскопічності. Білизна підтримує оптимальний температурний баланс і підійде для всесезонного використання. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на серцево - судинної і нервової системи.

Комплект з сатину де люкс подарує масу приємних тактильних відчуттів. Поверхня гладенька і ніжна за відчуттями нагадує натуральний шовк. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Внутрішня сторона полотна матова і шорстка, білизна надійно фіксується і не совається по ліжку.

Виріб не примхливо в догляді, добре переносить часті машинні прання при температурі води 40 градусів. Для підтримки чистоти рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби. Текстиль стійкий до сонячного світла і довгий час зберігає свій первісний колір. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея. Тканина відрізняється довговічністю і міцністю, комплект прослужить довгі роки, активної експлуатації.

Купити пропоновану продукцію, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Купуючи постільну білизну в свій будинок, згадайте про родичів і друзів. Адже високоякісний текстиль, є чудовим подарунком, з будь-якого приводу і нагоди. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Комплект можна піднести на День народження, Новий рік, Весілля і з будь-якого іншого приводу, тим більше що поставляється білизна в подарунковій упаковці від виробника.

Деталі товару
13942

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Хвилі" B 0044
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві хвилі і приємний відтінок порадують Вас і Ваших близьких в новому постільній білизні з сатінаот турецького виробника. Комплект Bella Dona "Хвилі" зроблений з кращого сатинового полотна, для Вашого...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0019
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємний, виконаний в теплих кольорах, комплект постільної білизни. Такий комплект неодмінно прикрасить інтерєр вашої спальні, і доповнить його своїм оригінальним малюнком. Таке постільна білизна з якісного сатину...
Комплект постільної білизни BV S 0052, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з оригінальним оформленням і непомітними квітами? Тоді комплект постільної білизни BV S 0052 просто створений для Вас. Його виготовив популярний виробник текстильної промисловості з...
Постельное белье Cotton Box Bamboo MOR
rating 0 відгуків
4 616,00 грн
Зверніть Вашу увагу на це чудове постільна білизна Cotton Box Bamboo MOR від турецького виробника, зроблено з сатину високої якості і незабутньою мякості на основі бамбука, це постільна подарує вам чудовий сон і...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Perla
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Коли вранці прокидаєшся в такій пишноті квітів і яскравих фарб, похмуре небо за вікном не страшно, а холодний дощ не зіпсує настрій. Впустіть у свою спальню позитивні емоції, і гарний настрій буде з Вами по життю. В...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-destino komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-destino
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Великі красиві квіти прикрашають комплект постільної білизни Tivolyo Home DESTINO від турецького виробника. Сатинова тканина подарує вам всю свою мякість, і ви зможете насолодитися незабутніми відчуттями від сну і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти