Артикул:
13882

Комплект постільної білизни TAC RNF DISNEY PISI FASHION

Комплект постільної білизни TAC RNF DISNEY PISI FASHIONF зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - ранфорс, щільність - висока. У комплект входить підодіяльник, простирадло на гумці і наволочка. Всі елементи набору приховані в подарунковій упаковці від турецького виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Сон є одним з головних умов здоровя і гарного самопочуття. Дитячий організм під час відпочинку не тільки відновлює свої сили, але ще і зростає. Тому дуже важливо створити максимально комфортні умови для сну. Комплект постільної білизни TAC RNF DISNEY PISI FASHION має яскраве дизайнерське оформлення в стилі улюбленого дитячого мультика. Поверхня прикрашена контрастними смугами білого, чорного та малинового кольору. У центрі зображено весела кішечка PISI яка точно припаде до душі юним леді. Текстиль стане яскравою родзинкою будь-якого інтерєру спальні. Комплектується виріб в красиву подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Провідний турецька виробник широко відомий за межами своєї батьківщини. Продукція відповідає високим критеріям якості та безпеки. До складу текстилю входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання мякий, і ніжний ранфорс, який є новинкою текстильної промисловості. Пропонований комплект складається з двох наволочок, підковдри і простирадла на гумці. Вшиті по периметру простирадла еластичні гумки забезпечують надійну фіксацію, і дозволяє створити ідеально рівну поверхню.

Виріб володіє такими корисними якостями як гігроскопічність, повітропроникність і гіпоалергенність. Білизна дозволяє шкірі вільно дихати і не викликає подразнень. Текстиль не накопичує статичну електрику. Головною особливістю білизни з ранфорса вважається його здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний температурний баланс.

Білизна характеризується міцністю і довговічністю, навіть після 250 прань комплект збереже свій привабливий новий вид. Прати виріб рекомендовано на 600-700 оборотах при температурі води 40 градусів. Перед пранням білизну бажано вивертати навиворіт і використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити виріб слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах, на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні. Текстиль практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Пропонований комплект підліткового постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Натуральний текстиль стане чудовим вибором для власної дитини. Слід підкреслити, що постільна білизна, є універсальним і завжди актуальним подарунком. Виріб можна подарувати на День народження, Новий рік або з будь-якого іншого урочистої нагоди.

Деталі товару
13882

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Armina pembe
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Купити привабливе постільна білизна TAC Ranforce Armina pembe - подарувати комфортний сон і відпочинок в будь-який час року. Тканина міцна, мяка, підтримує оптимальну температуру тіла, відмінно вбирає вологу....
Постільна білизна TAC DELUX SATEN LUXE LINE PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX SATEN LUXE LINE євро PEMBE - це чудове постільна білизна від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви по-новому подивіться на сон і відпочинок. Постільна білизна...
699,00 грн
Пропонуємо вашій увазі якісне турецьке постільна білизна для готелів в приємній кольоровій забарвленням і в широкому асортименті. Комплект виконаний з мякої бязі на основі натуральної бавовни, що робить постільну...
КПБ Love You сатин Бабочки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ніжні білосніжно - кремові квітки і пурхають метелики наповнять Вашу спальню легким весняним настроєм. Це постільна білизна зроблено з мякого сатину високої якості, щоб Ви могли насолодитися чудовим сном і...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC RNF DISNEY PISI FASHION Комплект постельного белья TAC RNF DISNEY PISI FASHION
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект постільної білизни TAC RNF DISNEY PISI FASHIONF зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - ранфорс, щільність - висока. У комплект входить підодіяльник, простирадло на гумці і наволочка. Всі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти