Артикул:
13839

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Sera

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Sera подарує Вам справжнє весняне настрій, мяка тканина ранфорс зроблена з турецького бавовни, що забезпечує високу міцність і мякість. Постільна прикрашено гарними квітами на білому тлі. Подарункова упаковка від виробника. Купити постільну білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Домашній текстиль допомагає створити теплу і затишну атмосферу, забезпечити комфортний побут. Постільна білизна поряд з подушками, матрацом і іншими постільними речами створюють оптимальні умови для сну і відпочинку. Сон дуже важливий для життєдіяльності людини, тому варто особливо ретельно підбирати текстиль для спальні.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Sera виготовлений з мякого і шовковистого ранфорса на основі 100% натуральної бавовни. Білизна пошито з тканин компаньйонів, простирадло однотонна ніжно-рожевого кольору. Поверхня підодіяльника і наволочок прикрашена ніжною квітковою композицією. Текстиль виглядає дуже привабливо і наповнює атмосферу свіжістю і легкістю. Білизна прекрасно впишеться в будь-який інтерєр спальні. Поставляється комплект в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Відомий турецький виробник дорожить, своєю бездоганною репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. Продукція відповідає санітарним нормам і високим стандартам європейської якості. Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Поверхня має високу здатність поглинати вологу і пропускати повітря. Завдяки цьому підтримується оптимальний температурний баланс і виключається виникнення парникового ефекту. Шкіра вільно насичується киснем, а зайва волога випаровується.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 40 градусів. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду білизна рекомендується вивертати навиворіт і використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити білизну слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Попередньо потрібно добре розпрямити поверхню, це дозволить зберегти гладкість поверхні і уникнути подальшої прасування. У разі необхідності виріб можна проутюжить на середній температурі праски.

Прекрасний комплект можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, ставши вигідним капіталовкладенням. По-весняному оформлена модель стане чудовим вибором для облаштування власного будинку. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, текстиль послужить універсальним подарунком на всі випадки життя. Постільна можна піднести на Ювілей, Новий рік і Річницю весілля, а так само з будь-якого іншого урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
13839

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA шовк однотонний Rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дуже жіночний, в рожевих відтінках комплект постільної білизни ARYA Rose призначений спеціально для дам! Постільна білизна відмінно виглядає в спальній кімнаті і надає чарівні нотки дівочої ліжка. Подібний набір...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-sera komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-sera
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Sera подарує Вам справжнє весняне настрій, мяка тканина ранфорс зроблена з турецького бавовни, що забезпечує високу міцність і мякість. Постільна прикрашено гарними квітами...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти