Артикул:
13823

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Emma

Рожевий відтінок і яскраві квіти прикрашають мяку сатинову тканину в новому постільній білизні Tivolyo Home Emma від відомого турецького виробника. Безсумнівно Вам сподобається висока якість і мякість сатину, тканину ідеально переносить часте прання і сушіння, кольору будуть радувати Вас тривалий час. Купити постільну білизну оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 185 бали. Ваш кошик буде загальним 185 бали який можна перетворити на ваучер на 185,00 грн.

3 710,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Людина проводить третину свого життя у сні, від якості відпочинку залежить самопочуття і здоровя. Для створення комфортних умов для сну важлива кожна дрібниця. Постільна білизна від відомого турецького виробника подарує затишок і масу приємних тактильних відчуттів. Гарний дизайн стане прикрасою спальні і підніме настрій, налаштувавши на яскраві і солодкі сни. Виріб виконано в рожевому кольорі, поверхня прикрашена великими квітами півоній. Білизна виглядає дорого і шикарно, наповнює кімнату свіжістю і відчуттям весняної легкості. Поставляється комплект в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

До складу білизни Tivolyo Home Emma входить 100% натуральна бавовна. Сатинова тканина ніжна і легка з прекрасними експлуатаційними властивостями. Виріб характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Екологічно чистої склад не викликає алергії і подразнень. Малюнок нанесений використанням новітніх технологій набивним способом. Текстиль збереже чіткість і яскравість зображення на протязі всього періоду експлуатації. Поверхня вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі в повній мірі насичуватися киснем. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості. Виріб подарує легку прохолоду в літню спеку і огорне своїм теплом взимку.

Білизна з сатину стійко до частих прання і збереже свій новий зовнішній вигляд навіть після 250 циклів машинного прання. Перед першим використанням виріб можна прополоскати в холодній воді. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при 30-40 градусах з використанням неагресивних миючих засобів. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Виріб зберігає гладкість поверхні і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити шикарний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації і не скоро зажадає своєї заміни. Виріб послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів. Білизна не виходить з моди і завжди стане в нагоді в кожному будинку. Текстиль можна піднести чоловікам і жінкам будь-якого віку з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то Ювілей або День весілля.

Деталі товару
13823

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Флоріфест BV M 0027
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни від турецького виробника прикрашений дивовижними кольорами яскраво-червоного кольору. Зображення виглядає обємним і живим, завдяки особливій техніці нанесення малюнка. Це...
Постільна білизна Мілана євро
rating 0 відгуків
1 041,00 грн
Шукайте якісний євро комплект постільної білизни? Тоді мяке і екологічно чиста постільна білизна від українського виробника ТМ Мілана те, що Вам потрібно. Відмінна якість виконання, приємна на дотик бязеві тканину і...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-emma komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-emma
rating 0 відгуків
3 710,00 грн
Рожевий відтінок і яскраві квіти прикрашають мяку сатинову тканину в новому постільній білизні Tivolyo Home Emma від відомого турецького виробника. Безсумнівно Вам сподобається висока якість і мякість сатину,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти