Артикул:
13802

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Lene

Цікавий малюнок прикрашає сатинову тканину в новому комплекті постільної білизни Tivolyo Home Lene від відомого турецького виробника. Розмір постільної ідеально підходить для великому ліжку. Приємні кольори і відтінки відмінно впишуться в інтерєр Вашої спальні. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити комплект Tivolyo Home оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2 шт.

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Пропонований комплект постільної білизни з мякого і струмуючого сатину має надзвичайно красивий дизайн. Текстиль пошитий з тканин компаньйонів, простирадло і наволочки пошиті з однотонного полотна кольору фуксії. Зовнішня сторона підодіяльника і інші дві наволочки виконані в світлому кольорі, поверхня прикрашена реалістичним зображенням екзотичних квітів. Білизна стане прикрасою інтерєру в будь-якому стилі, наповнить атмосферу теплом і домашнім затишком. Оригінальний принт підкреслить яскраву індивідуальність свого власника. Поставляється білизна у фірмовій упаковці з картону і пакеті з логотипом бренду.

Турецький виробник має бездоганну репутацію і прославився далеко за межами своєї країни. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Lene виготовлений на основі 100% бавовни вищого гатунку. Сатин вважається однією з найкрасивіших натуральних тканин. Лицьова сторона постільної гладенька і володіє благородним атласним блиском. Зворотний бік мяка і шорстка, завдяки цьому текстиль не ковзає по ліжку. Білизна прекрасно драпірується і не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно.

Текстиль володіє всіма корисними властивостями бавовняного волокна. Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і ліквідується, зберігається відчуття сухості поверхні. Виріб не викликає алергічних реакцій і не накопичує статичну електрику. Поверхня має чудову властивість терморегуляції, в жарку ніч білизна подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Білизна характеризується міцністю і зносостійкістю. Виріб не вимагає спеціального догляду і легко стирається при температурі води 40 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби і вивертати білизна навиворіт перед пранням. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Гладити білизну слід із зворотного боку теплою поверхнею праски.

Вишуканий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль доступний в розмірах «Євро», «Сімейний» та «Півтора». Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить універсальним подарунком для друзів і родичів. Виріб можна піднести на Ювілей, Новий рік, День весілля або з будь-якого іншого урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
13802

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Purity
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити красиву постільну білизну з сатину від турецького виробника Arya - створити в спальні затишній і спокійній атмосфері. Цікавий сірий фон і насичені фарби квітів створюють оригінальну композицію, щоб Ви могли...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-lene komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-lene
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Цікавий малюнок прикрашає сатинову тканину в новому комплекті постільної білизни Tivolyo Home Lene від відомого турецького виробника. Розмір постільної ідеально підходить для великому ліжку. Приємні кольори і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти