Артикул:
13799

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Passion

Постільна білизна Tivolyo Home Passion турецького виробництва, подарує Вам чудовий сон і відпочинок. Бавовняна тканина має високу щільність і прикрашений красивими квітами та елементами, що в поєднанні з темним відтінком виглядає дуже оригінально. Подарункова упаковка від виробника. Купити постільну білизну оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон важлива і невідємна частина життя кожної людини, від його якості залежить здоровя і активність протягом дня. Поряд з іншими постільними речами, важливу роль у створенні сприятливих умов для відпочинку, грає постільна білизна. Тому до вибору текстилю слід поставитися з особливою уважністю. Сучасний ринок переповнений пропозиціями, так яке ж білизна вибрати, для максимального комфорту і зручності. Безумовно, натуральні тканини найкращим чином підходять для пошиття постільної.

Пропонований комплект постільної білизни Tivolyo Home Passion від відомого турецького виробника, виготовлений з сатину де люкс. Модель виконана в контрастних кольорах, простирадло і низ підодіяльника білого кольору. Наволочки і лицьова сторона підодіяльника пошиті з сатину насиченого малахітового відтінку і прикрашені великим візерунком у вигляді вензелів сріблястого кольору. Комплект виглядає дуже оригінально і розкішно. Текстиль перетворить будь-яку ліжко в справжнє королівське ложе, підкреслить індивідуальність і хороший смак свого володаря.

Сатин по праву вважається однією з найкрасивіших. Лицьова сторона гладенька і ніжна з благородним атласним блиском. За відчуттями поверхня нагадує натуральний шовк, проте сатин має масу переваг. Зворотний бік полотна мяка і шорстка, завдяки цьому білизна не ковзає по ліжку. Тканина міцна і стійка до розривів, прекрасно драпірується і практично не мнеться. Сатинове постільна білизна не буде парити в спеку і огорне теплом в холодну ніч. Для нанесення малюнка використовується Digital technology, це гарантує довговічність і чіткість зображення.

До складу білизни входить натуральний 100% бавовна , що робить текстиль гіпоалергенним і безпечним для щоденного використання. Виріб має прекрасні споживчими властивостями і якостями. Висока гігроскопічність і повітропроникність забезпечать максимальний комфорт і зручність під час сну. Шкіра вільно дихає, а зайва волога швидко ліквідується. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Білизна характеризується своєю міцністю и не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 40 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Сушити білизну слід при природних умовах, в разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити елітна постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціною. Комплект постільної білизни - це потрібна річ в кожному будинку. Домашній текстиль послужить універсальним подарунком для родичів і друзів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
13799

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171076
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Подаруйте собі гарний настрій разом з яскравим і якісним постільною комплектом від відомого виробника Love You. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину, який прикрашений красивим малюнком квітів з лицьового боку...
Love You постельное белье сатин лайт TL13228
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Раді представити Вашій увазі райдужне постільна білизна Love You від турецького виробника. Мякий якісний турецький бавовна забезпечить Вам і Вашим близьким здорові і міцні сни. Постільна білизна представлено в...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-passion komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-passion
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tivolyo Home Passion турецького виробництва, подарує Вам чудовий сон і відпочинок. Бавовняна тканина має високу щільність і прикрашений красивими квітами та елементами, що в поєднанні з темним...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти