Артикул:
13754

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Camilla

Весна пора оновлення, і ми пропонуємо Вам оновити гардероб Вашої спальні чудовим комплектом постільної білизни Tivolyo Home Camilla турецького виробництва. Зроблене з якісного сатину-люкс, це постільна подарує Вам свою мякість і красу. Безсумнівно сон і відпочинок на такій постільній подарують Вам чудовий настрій. Постільна можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для створення затишного і комфортного побуту важлива кожна дрібниця. Постільна білизна допомагає створити гігієнічні і максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Camilla виготовлений з мякого і струмуючого сатину де люкс. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Текстиль має гарне дизайнерське оформлення, білизна нагадує полотно талановитого художника. На білому тлі зображені красиві весняні квіти в синій кольоровій гамі. Комплект виглядає дуже елегантно і свіжо, стане гідною прикрасою будь-якого інтерєру. Продається виріб в презентабельною упаковці від виробника.

Поверхность білизни мяка і ніжна з красивим атласним блиском. Внутрішня сторона шорстка, це забезпечує надійну фіксацію білизни на матраці. Текстиль не сковзається і не сповзає під час використання. Комплект підійде для всесезонного використання, в спекотні літні ночі поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Виріб гіпоалергенні і не накопичує статичну електрику. Щільна струмлива тканину практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і акуратно. Полотно вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Зайва волога швидко абсорбується, і виводитися, спляча людина буде відчувати максимальний комфорт.

Текстиль з сатину простий в побуті, білизну можна прати в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Купити шикарне постільна білизна за доступними цінами можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль високої якості стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет, виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Комплект постільної білизни послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Такий презент не виходить з моди і стати в нагоді в кожному будинку, буде радувати свого власника нагадуючи про добрий смак і турботі свого дарувальника. Комплект постільної білизни, це прекрасний подарунок на ювілей, Весілля, Новосілля або з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
13754

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice Carmina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Carmina . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Комплект постільної білизни Dream сатин Akantha
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В цьому комплекті Dream сатин Akantha використано класичне поєднання чорного і білого. Красиві візерункові малюнки виконані способом аплікації. Контрастність кольорів моделі підкреслює вишукана вишивка чорним шовком...
Комплект постільної білизни Арагац Жаккард з мереживом, BV J 0005
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приголомшливий комплект постільної білизни Арагац виконаний з жаккарда і прикрашений розкішним мереживом. Він сподобається Вам з першого дотику і створить чудовий настрій. Тканина мяка, міцна, приємна до тіла,...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-camilla komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Весна пора оновлення, і ми пропонуємо Вам оновити гардероб Вашої спальні чудовим комплектом постільної білизни Tivolyo Home Camilla турецького виробництва. Зроблене з якісного сатину-люкс, це постільна подарує Вам...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти