Артикул:
13575

Комплект постільної білизни Tivolyo Home NATURE

Комплект постільної білизни Tivolyo Home NATURE від турецького виробника порадує вас і ваших близьких красивим шовковим підодіяльником, і мякістю сатиновою простирадла і наволочок. Комплект уркашен красивими квітами, зроблений якісно і не боїться частого прання. Подарункова упаковка. Постільна оптом і в роздріб , ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 296 бали. Ваш кошик буде загальним 296 бали який можна перетворити на ваучер на 296,00 грн.

5 924,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home NATURE від надійного турецького виробника, який багато років радує споживачів по всьому світу високоякісним домашнім текстилем. Набір пошитий з жатого шовку в поєднанні з мяким сатином. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Білизна світло зеленого кольору прикрашене реалістичними зображеннями метеликів і польових квітів. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій набивним способом, що гарантує його довговічність. Текстиль виглядає свіжо і оригінально, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру.

Ідеальне поєднання шовку і сатину роблять пропонований комплект по-справжньому шикарним і зручним у використанні. Сатинові простирадла завдяки шорсткою основі не ковзають і не скачуються. Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання. Ліжко буде виглядати бездоганно навіть без зовнішнього покривала.

Постільна білизна на основі натуральних бавовняних волокон не викликає алергії і подразнень на шкірі. Виріб не накопичує статичну електрику і пил. Поверхня вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі в повній мірі насичуватися киснем. Зайва волога швидко вбирається і ліквідується завдяки високій гігроскопічності тканини. Білизна підійде для використання цілий рік, влітку виріб порадує приємною прохолодою, а взимку огорне теплом.

Текстиль простий в побуті не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для підтримки нового зовнішнього вигляду і продовження терміну експлуатації слід дотримуватися простих рекомендацій. Прати білизну слід при температурі води 30-40 градусів з використанням мяких миючих засобів. Перед пранням виріб слід вивернути навиворіт, перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді. Сушити постільну слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах, це дозволить зберегти форму і гладеньку поверхню. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

Купити шикарний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно здивують покупців. Модель стане вигідним придбанням у власний будинок, забезпечить комфорт і домашній затишок. Текстиль послужить дорогим варіантом подарунка для родичів і друзів. Білизна характеризується своєю універсальністю і затребуваний y остю. Комплект можна піднести абсолютно з будь-якого приводу і нагоди, будь то ювілей, Весілля або Новий рік.

Деталі товару
13575

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA друкований дитячий Barbie
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Barbie - відмінний подарунок для маленької модниці. Яскраве і красива постільна білизна з зображенням принцеси подарує спокійний і комфортний сон. Виконаний з натуральних матеріалів,...
Постільна білизна Tac Digital Paradise Yesil
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Tac Digital Saten Paradise Yesil - це постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр вишуканої деталлю....
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0028
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікаве постільна білизна з сатину порадує Вас високою якістю виконання і мякістю друкованого сатину. Приємний відтінок і класична смужка сподобаються більше чоловікам, також варто відзначити відмінну мякість тканини...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Jardin
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY сатин - люкс Jardin - створити воістину весняний настрій в спальні. Висока якість сатину, ніжні малюнки квітів і приємні відтінки подарують відчуття Франції і зроблять Ваш...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-nature komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-nature
rating 0 відгуків
5 924,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home NATURE від турецького виробника порадує вас і ваших близьких красивим шовковим підодіяльником, і мякістю сатиновою простирадла і наволочок. Комплект уркашен красивими...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти