Артикул:
13465

Комплект постільної білизни Tac Berlina lilac

Комплект поступово белья Tac Берліна бузок отличается высоким якість і отличной прочность . Турецький виробник позаботился о том , щоб Ви с удовольствием i комфортом видели свои сны . В комплекте пододеяльник , простонь i две наволочки . Купить поступово бель можна оптом або в розніцу в нашем магазин . Подарочная упаковка від виробник .

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Комплект постільної білизни Tac Berlina lilac з високоякісного ранфорса, до складу якого входить 100% бавовняне волокно егейського походження. Турецький виробник вже понад півстоліття радує своєю продукцією покупців по всьому світу. Лаконічний і елегантний дизайн білизни виглядає дуже красиво. Поверхня ніжного молочного кольору прикрашена стилізованою квітковою композицією з елементами східного орнаменту. Текстиль стане справжньою окрасою спальні і наповнить атмосферу теплом і домашнім затишком. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Мяке і ніжна постільна білизна з щільного ранфорса допоможе створити комфорт і затишок під час сну. Тканина зявилася на ринку не так давно і вже встигла завоювати любов і довіру покупців. Для виготовлення матеріалу використовують додатково очищені бавовняні волокна, для додання міцності, їх скручують між собою в одну нитку. Таким чином, легкий і повітряний матеріал характеризується міцністю і довговічністю.

Білизна красиво лягати на ліжко без заломів і складок, не мнеться під час використання і завжди виглядає свіжим. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Поверхня не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну і нервову систему. Текстиль вільно пропускає повітря і швидко ліквідує зайву вологу. У жарку пору року поверхня подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Білизна витримає до 300 циклів машинного прання, зберігши свою форму, колір, привабливість і корисні властивості. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, навіть складні плями легко відпираються і не вимагають додаткової обробки. Для прання краще використовувати мякі миючі засоби, які не містять відбілювача. Сушити виріб потрібно в природних умовах в добре провітрюваному місці, попередньо розпрямивши поверхню. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором в власний будинок і прослужить довгі роки, ставши вигідним капіталовкладенням. Слід зазначити, що вироби є універсальним подарунком, його можна піднести абсолютно всім. Постільна білизна не має термінів придатності і не виходить з моди, це той текстиль, який стане в нагоді в кожному будинку. Комплект можна подарувати родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
13465

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX Milla
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудове постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMILLE від торгової марки ТАС стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Чудовий і мякий сатин подарує відмінний сон і відпочинок, а яскрава троянда на білому приємно...
TAC DELUX NICOLE pembe
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Витончений малюнок квітів, виконаний в кольоровому і чорно-білому варіантах, в новому постільній білизні від торгової марки ТАС. Мяка і щільна сатинова тканина високої якості на основі турецького бавовни подарує Вам і...
КПБ Minteks GRACE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Фактурне постільна білизна Minteks Grace сірого кольору з чорними візерунками квітів і білими листочками виглядає дуже лаконічно і цікаво. Турецький виробник подбав про високу якість, яке забезпечить довгу службу...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You сатин Новий бамбук - освіжити Вашу спальню і подарувати приємний сон. Дизайн цього постільної білизни буде завжди радувати Вас і Ваших близьких! Поверхня гладка, шовковиста...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти