Артикул:
13464

Комплект постільної білизни Tac Selian turquoise

Комплект постільної білизни Tac Selian turquoise відрізняється високою якістю і відмінною міцністю. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви з задоволенням і комфортом бачили свої сни. У комплекті підодіяльник, простирадло і дві наволочки. Купити постільну білизну можна оптом чи вроздріб в нашому магазині. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Комплект постільної білизни Tac Selian turquoise від популярного турецького виробника. До складу виробу входить натуральне бавовняне волокно високої якості. Продукція має необхідну сертифікацію, що підтверджує відповідність високим європейським критеріям якості. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Комплект пошитий з тканин компаньйонів, простирадло і внутрішня сторона підодіяльника - в блакитну клітку, а зовнішня сторона підодіяльника прикрашена великими квітами. Виріб виглядає дуже красиво і здатне наповнити атмосферу в кімнаті відчуттям свіжості і легкості. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Текстиль з нової тканини - ранфорс, володіє прекрасними властивостями і якостями, білизна забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну. Натуральну тканину отримують шляхом переплетення тонких скручених між собою бавовняних ниток. Виріб виходить мяким і ніжним на дотик, при цьому характеризується високою щільністю і довговічністю. Текстиль не мнеться і красиво драпірується, ліжко буде чудово виглядати, навіть без використання зовнішнього покривала. Це дуже зручно і практично.

Тканина володіє такими властивостями як: висока гігроскопічність і повітропроникність. Таким чином, білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі насичуватися киснем. Що виділяється тілом рідина швидко абсорбується і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Виріб просто в побуті і не вимагає додаткових зусиль у догляді. Дотримуючись простих рекомендацій по догляду, можна зберегти привабливий новий зовнішній вигляд і фізичні властивості білизни протягом 10 років активної експлуатації. Текстиль можна прати в пральній машині при температурі води 30 - 40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне при природних умовах і легко піддається прасування.

Пропонований постільний гарнітур з ранфорса можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль знадобиться в кожному будинку і послужить прекрасним варіантом подарунка для друзів і родичів. Слід зазначити, що це універсальний подарунок, який можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу, нагоди, будь то Новий рік, День народження або Весілля. Постільна білизна не виходить з моди і не має строків давності, завжди затребувана і потрібна річ.

Деталі товару
13464

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Camilo gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Camilo gri з чудовими квітами сірого кольору - внести приємну деталь в елегантну спальню. Виконано з ранфорса високої якості, воно зігріє Вас в холодні ночі і подарує прохолоду...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC SELIAN turquoise Комплект постельного белья TAC SELIAN turquoise
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Selian turquoise відрізняється високою якістю і відмінною міцністю. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви з задоволенням і комфортом бачили свої сни. У комплекті підодіяльник,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти