Артикул:
13460

Комплект постільної білизни Tac Saten Sava

Представляємо Вам комплект постільної білизни турецького виробництва Tac Saten Sava. Вироби виготовлені з сатину високої якості. Малюнок поєднує леопардовий принт і акуратну клітку в бежево-чорних тонах з роздільником у вигляді ланцюгів. Такий комплект сподобається Вам або відмінно підійде у вигляді подарунка родичам або близьким друзям.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 180 бали. Ваш кошик буде загальним 180 бали який можна перетворити на ваучер на 180,00 грн.

3 601,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Saten Sava від відомого турецького виробника з високою репутацією. Вся продукція виготовляється під ретельним контролем фахівців і відповідає високим стандартам європейської якості. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно, тканина виконання - сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом, цифрові технології гарантують яскравість і стійкість малюнка. Екстравагантний дизайн білизни поєднує в собі леопардовий принт і акуратну клітку в бежево - чорних кольорах, які розділені між собою ланцюгами. Виріб виглядає дуже оригінально і вражаюче. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Одним з найпоширеніших видів домашнього текстилю, є постільна білизна. Поряд з іншими постільними речами воно здатне впливати на умови сну. Пропоноване виріб має прекрасні споживчими якостями і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Виготовлене з натуральних матеріалів, постільна не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Сатин, по суті, є поліпшеним варіантом ранфорса. Тканина дуже щільна і міцна, при цьому легка і повітряна, з мякою і ніжною поверхнею. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві сильно скручених тонких бавовняних волокон. Білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність, здатне підтримувати оптимальний тепловий баланс. Текстиль не накопичує статичну електрику. Поверхня не мнеться, білизна завжди виглядає свіжо.

Дотримуючись простих рекомендацій по догляду, можна продовжити термін експлуатації білизни до 10 років, при цьому текстиль збереже свій привабливий новий зовнішній вигляд. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання, при температурі води 30-40 градусів з використанням миючих засобів. Сушити білизну слід при природних умовах, в добре провітрюваному місці. Текстиль залишається рівним і гладким, рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Оригінальний комплект білизни можна купити за приємною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним доповненням інтерєру спальні, подарує позитивні емоції і приємні тактильні відчуття. Виріб є універсальним і затребуваним подарунком. Білизна можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу. Текстиль в нагоді в кожному будинку і буде використовуватися довгі роки, нагадуючи весь цей час про турботу і чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
13460

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
ARYA  Lace  Daisy Pudra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудово постільна білизна від торгової марки Arya Lace Daisy Pudra дозволить Вам насолодитися чудовою мякістю сатиновою простирадла і зовнішнім виглядом жаккардовой вишивки, а чудове покривало, що входить до...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elegant
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Elegant стане вишуканою прикрасою вашої спальні. Зроблений турецьким виробником з мякою сатиновою тканини, це постільна подарує вам незабутні відчуття від сну і відпочинку...
Постельное белье Love You сатин лайт ML 222
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Цей комплект, стане прекрасним вибором для тих хто цінує комфорт і затишок. Мяка сатинова тканина прикрашена красивим принтом в природних кольорах природи, що безсумнівно легко впишеться в інтерєр практично будь-якої...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Caillou Magic
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве дитяче постільна білизна від торгової марки ТМ Hobby приємно обрадує Вашої дитини яскравими фарбами і смішними мультиплікаційними героями. Комплект виконаний з ранфорса високої якості з використанням...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC SATEN  SAVA Комплект постельного белья TAC SATEN  SAVA
rating 0 відгуків
3 601,00 грн
Представляємо Вам комплект постільної білизни турецького виробництва Tac Saten Sava. Вироби виготовлені з сатину високої якості. Малюнок поєднує леопардовий принт і акуратну клітку в бежево-чорних тонах з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти