Артикул:
13453

Комплект постільної білизни Tac Delux Juanna damson

Інтересний комплект постельного белья турецкой марки Tac Delux Juanna damson в сдержаних синих тонах с симметричними узорами Вам понравится . В комплекте есть пододеяльник , простонь i чотири наволочки в одном стиле . Постельное белье виконано з якісного матеріалила сатин люкс подавати Вам спокойний і уютный віддых . Купить комплект поступового белья можна як оптом , так i в розніцу .

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Delux Juanna damson від елітного турецького виробника домашнього текстилю. Виріб на 100% складається з натуральної бавовни Егейського походження. Тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений з використанням цифрових технологій набивним (друкованим) способом. Ексклюзивний дизайн виглядає дуже ефектно і красиво. Простирадло і внутрішня частина підодіяльника різнокольорові, в дрібну смужку. Верх підодіяльника і наволочки виконані в глибокому синьому кольорі з абстрактним малюнком. Текстиль органічно впишеться в інтерєр спальні і стане його яскравою родзинкою. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника з фірмовим логотипом.

Для кожної людини сон відіграє важливу роль, він впливає на здоровя і загальне самопочуття. Елітне постільна білизна з сатину забезпечить максимальний комфорт для міцного сну. Натуральна тканина високої щільності володіє неймовірною зносостійкістю і довговічністю. Поверхня білизни мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів і емоцій.

Сатин по праву вважається однією з найкрасивіших тканин. Зовнішня сторона має благородним атласним блиском і за відчуттями дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік навпаки - мяка і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з матрацом. Білизна не ковзає і не совається по ліжку під час використання. Текстиль чудово драпірується і не мнеться, білизна завжди буде мати свіжий вигляд, ніби його тільки що постелили.

Сатин володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Постільна з цього матеріалу дозволить шкірі дихати, зайва волога швидко абсорбується і ліквідується. Виріб не викликає подразнень і алергічних реакцій. Текстиль не накопичує статичну електрику і добре адаптується під різну температуру навколишнього середовища. У спеку білизна НЕ буде парити, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Текстиль з сатину не вимагає додаткових зусиль у догляді. Його можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів, рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль потрібно в ретельно распрямления вигляді в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Білизна зберігає свою форму, яскраві кольори і фізичні властивості протягом 300 циклів машинного прання. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок на прасування.

Купити чудовий комплект з сатину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Текстиль послужить універсальним варіантом подарунка для друзів і родичів, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
13453

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Arya Dream Pabna
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 236,00 грн 6 160,00 грн
Чудова постільна білизна Arya Dream Pabna знайде прекрасне застосування в будь-якій спальні. Приємні відтінки бежевого і синього з блакитним заспокоюють погляд, такий комплект прекрасно поєднується з пастельними...
4 871,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home SANTA турецького виробництва стане відмінним подарунком для вас і ваших близьких на будь-яку значиму дату. Мяка сатинова тканина порадує чудовою якістю, красивий...
Комплект постельного белья Love You жаккард  1-25
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Таким розкішним комплектом Ви порадуєте не тільки себе, але і своїх близьких. Комплект постільної білизни виконаний з мякої жаккардової тканини прикрашеної чудовою вишивкою з використанням шовкових ниток. Євро розмір...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Юність"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Створено весняний настрій у Вашій спальні, купивши якісну постільну білизну! Комлект виконаний в ніжних, рожевих тонах з фотопринт букета тюльпанів. Зворотний бік підодіяльника і простирадло біло-рожевого кольору з...
Постільна білизна Tac Disney Minnie Mouse
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект дитячої постільної білизни Disney Minnie Mouse для дівчаток. Виконаний з мякого ранфорса, прикрашений яскравою і веселою Мінні Маус, він неодмінно сподобається Вашим діткам. Турецьким виробником...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти