Артикул:
11568

Постільна білизна TAC Ranforce Sambre

Чудове постільна білизна TAC Ranforce Sambre з великим синім візерунком у вигляді квітів і листя на бежевому тлі стане прикрасою Вашої спальні. Виконано з натуральної бавовни високої якості, мяке, міцне, відмінно вбирає вологу. Легко стирається і зберігає яскраві фарби на довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 102 бали. Ваш кошик буде загальним 102 бали який можна перетворити на ваучер на 102,00 грн.

2 055,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Sambre виготовлений з 100% бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом, за допомогою новітніх розробок в текстильній промисловості. Преміальний турецька виробник ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим стандартам міжнародної якості і безпеки. Модель виконана в бежево - бірюзовою колірній гамі, поверхня прикрашена гарним візерунком. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і наповнить атмосферу теплом і затишком. Комплектується в подарункову упаковку з картону з фірмовим логотипом.

Мяке білизна з ранфорса занурить в ніжне хмара затишку і комфорту. Текстиль допоможе розслабитися і відпочити після робочого дня. Матеріал має низку чудових якостей і властивостей, які здатні задовольнити найбільш вимогливих споживачів. Екологічно чистий склад не викликає подразнень на шкірі і є повністю гіпоалергенним і безпечним. Текстиль важко мне, ліжко завжди буде мати гарний і охайний зовнішній вигляд.

Ранфорс - це нова тканина, яка по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Матеріал характеризується високою щільністю, у виробництві використовую кручені бавовняні нитки, це в рази підвищує міцність тканини. Текстиль славиться довговічністю і високою зносостійкістю.

Структура матеріалу здатна швидко вбирати і виводити виділяється тілом вологу. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи, тим самим, клітинам шкіри насичуватися киснем. Ранфорсное білизна має дивовижну властивість підлаштовуватися під навколишнє температуру. У спеку поверхню порадує прохолодою, а взимку збереже тепло.

Текстиль простий в побуті і в використанні, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30 -40 градусів. Для прання рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, які не містять відбілювача. Перед пранням текстиль слід вивернути навиворіт. Сушити виріб слід в природних умовах, попередньо добре розпрямивши виріб. Поверхню можна проутюжить зі зворотного боку.

Пропоноване постільна білизна можна купити за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про друзів і родичів, адже це прекрасний варіант подарунка. Текстиль завжди актуальний і затребуваний в кожному будинку. Такий презент буде довгий час радувати і нагадувати своєму власникові про шикарному смак свого дарувальника.

Деталі товару
11568

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC сатин SAKURA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шукаєте практичне постільна білизна відмінної якості? Погляньте на комплект SAKURA - темне забарвлення з зображенням гілочок сакури, сатинова тканина, яка практично не мнеться і довго зберігає свій первозданний...
Комплект постельного белья Gelin Home  ROZA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижно ніжний комплект постільної білизни Gelin Home Roza турецького виробництва без сумнівів забезпечить Вас комфортним і здоровим сном. Якісні сатинові вироби принесуть затишок і гарний настрій в спальну...
Постільна білизна Tac Saten Aida Gold
rating 0 відгуків
2 624,00 грн
Красиве постільна білизна з сатину від торговельної марки Tac Saten Aida Gold подарує Вам чудовий сон і відпочинок, завдяки чудовій мякості тканини. Також Ви прикрасите Вашу спальню красивим золотистим відтінком і...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Sambre TAC Ranforce Sambre
rating 0 відгуків
2 055,00 грн
Чудове постільна білизна TAC Ranforce Sambre з великим синім візерунком у вигляді квітів і листя на бежевому тлі стане прикрасою Вашої спальні. Виконано з натуральної бавовни високої якості, мяке, міцне, відмінно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти