Артикул:
12670

Постільна білизна TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME

Постільна білизна TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME виготовлено з великим принтом героїв з мультфільму «ADVENTURE TIME». Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла, наволочки і підодіяльники, йде в подарунковій упаковці. Дану позицію ви можете купити у нас оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200 (на гумці)

Наволочка - 50 х 70

Підліткове постільна білизна TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME від популярної торгової марки. Турецький текстиль славиться своєю високою якістю і красивими дизайнерськими рішеннями в оформленні своєї продукції. Виріб пройшов всю необхідну сертифікацію підтверджує безпечність та високу якість. До складу білизни входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Простирадло з гумкою, що забезпечує максимальну зручність у використанні. Малюнок нанесений на новітньому обладнанні з використанням натуральних барвників - набивним (друкованим) способом. Білизна виконано в стилі популярного мультсеріалу «Час пригод», текстиль прикрашений великим зображенням головного героя. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Білизна високо гігроскопічне, що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Тканина вільно пропускає повітря, дозволяючи клітинам шкіри насичуватися киснем. Це виключає виникнення парникового ефекту і запарювання. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі. Склад екологічний і гіпоалергенний, не викликає подразнень на шкірі. У літню спеку поверхню порадує легкої прохолодою, а взимку подарує тепло і затишок. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, що виготовляють з тонких бавовняних волокон, які для додання їм міцності скручують в одну нитку. Постільна білизна з цього матеріалу виходить дивно мяким і ніжним, при цьому славиться високою міцністю і зносостійкістю.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювачів. Сушити виріб краще в природних умовах в провітрюваному місці. Виріб зберігає свою форму і легко прасується.

Купити неординарний яскравий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет, комплект прослужить довгі роки, зберігши свій прекрасний новий зовнішній вигляд. Білизна підкреслить індивідуальність свого власника і стане чудовою прикрасою дитячої кімнати. Постільна білизна підніме настрій і буде сприяти міцному сну і приємним сновидінням. Комплект білизни послужить відмінним подарунком на Новий рік, День народження і з будь-якого іншого приводу і нагоди.

Деталі товару
12670

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни LItaliano Vero BV M 0004
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальні мотиви італійських будинків моди поєднуються в новому постільній білизні від популярного турецького виробника. Поєднання приємних відтінків і мякою мікрофібри зробило цей комплект постільної білизни...
Love You Комплект постільної білизни "Бузок"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмітною якістю красивого постільної білизни Love You "Бузок" можна відзначити його практичну і естетичну користь. Малюнок виконаний в ніжних відтінках, зображення гілок бузку і пари лебедів, що пливуть по воді...
Комплект постільної білизни ARYA сатин LEDA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гладка шовковиста поверхня тканини в поєднанні з різними відтінками бежевого і коричневого робить комплект постільної білизни чудовим. Витримані в строгому стилі візерунки, непомітний малюнок виглядають стильно і...
Нещодавно переглянуто
TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME виготовлено з великим принтом героїв з мультфільму «ADVENTURE TIME». Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти