Артикул:
12669

Постільна білизна TAC RNF DISNEY LOONEY TUNES ACTIVE

Постільна білизна TAC RNF DISNEY LOONEY TUNES ACTIVE виготовлено з великим принтом мультиплікаційних героїв. Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла, наволочки і підодіяльники, йде в подарунковій упаковці. Дану позицію ви можете купити у нас оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200 (на гумці)

Наволочка - 50 х 70

Комплект підліткового постільної білизни TAC RNF DISNEY LOONEY TUNES ACTIVE від елітної торгової марки родом з Туреччини. Текстиль на 100% складається з натуральної бавовни і відповідає високим стандартам якості і безпеки. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Простирадло з гумкою, гарантує максимальну зручність у використанні. Яскраве постільна білизна прикрашено великим зображенням кролика Багз Банні і його друзів. Текстиль сподобається хлопчикам і дівчаткам, підкреслить індивідуальність і поліпшить настрій. Комплектується в дизайнерську упаковку з фірмовим логотипом.

Під час сну дитячий організм не тільки відпочиває і наповнюється сил, він розвивається і росте. Пропонований комплект не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, для виготовлення якої використовують тонкі бавовняні волокна, які скручують в одну нитку для перекази міцності. Матеріал дуже щільний і міцний, при цьому поверхня мяка і ніжна на дотик.

Ранфорс володіє такими якостями як: висока гігроскопічність і повітропроникність. Білизна дозволить шкірі повноцінно наповнюватися киснем і оновлюватися. Що виділяється тілом волога буде швидко вбиратися і виводиться назовні, це виключає запарювання і виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно позначається на роботі серцево - судинної і нервової системи. Білизна з ранфорса подарує легку прохолоду і свіжість в спеку і допоможе зігрітися в холодну пору року.

Пропонований текстиль характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, краще використовувати мякі миючі засоби. Сушити білизну варто в распрямления вигляді при природних умовах в добре провітрюваному місці. Навіть після 300 прань виріб збереже свій привабливий і новий зовнішній вигляд.

Купити чудовий комплект з високоякісного ранфорса можна в нашому інтернет магазині за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане відмінним вибором для власної дитини і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
12669

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC RNF DISNEY Kung Fu Panda movie
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Раді представити Вашій увазі дитячий постільний комплект турецького бренду TAC Disney Kung Fu Panda movie з диснеївськими героями. Кунгфу Панда - давно улюблений мульт-герой всіх дітлахів. Мякий турецька бавовна...
Комплект постільної білизни Love You Нові зебри
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Яскравий і цікавий комплект постільної білизни з мякого сатину від відомої торгової марки Love You. Комплект стане для Вас чудовим придбанням, виконаний з сатину високої якості. Він подарує Вам чудовий сон і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-garage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Garage - це верх абстракціонізму, турецька виробник зробив цікаве постільна білизна для цінителів автомобілів. Мяка сатинова тканина ідеально підходить для максимально...
Комплект постільної білизни Hobby ранфорс Isabel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Це ліжко з ефектними яскравими квітами для тих, хто любить яскраву позитивну обстановку. Відпочинок на такому ліжку обіцяє приємні хвилини радості. Для тих, хто вибирає соковиті відтінки, помітні малюнки, ошатні...
Нещодавно переглянуто
TAC RNF DISNEY LOONEY TUNES ACTIVE TAC RNF DISNEY LOONEY TUNES ACTIVE
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Постільна білизна TAC RNF DISNEY LOONEY TUNES ACTIVE виготовлено з великим принтом мультиплікаційних героїв. Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти