Артикул:
12668

Постільна білизна TAC DISNEY SPONGE BOB MOVIE

Постільна білизна TAC DISNEY SPONGE BOB MOVIE виготовлено з великим принтом Спанч Боба. Тканина виготовлена з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла, наволочки і підодіяльники, йде в подарунковій упаковці.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200 (на гумці)

Наволочка - 50 х 70

Комплект підліткового постільної білизни TAC DISNEY SPONGE BOB MOVIE від провідного турецького виробника. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. У комплект входить наволочка, підодіяльник і простирадло на гумці, що забезпечує максимальну зручність в експлуатації. Ексклюзивний і яскравий дизайн, виконаний в стилі популярного мультсеріалу «Губка Боб», точно припаде до душі підліткам. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом, характеризується яскравістю і стійкістю кольорів. Поставляється білизна в красиво оформленій фірмовій упаковці.

Пропоноване постільна білизна прекрасно лягати на ліжко, мяке і ніжне на дотик. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Головною його особливістю, є використання для виробництва кручених бавовняних ниток. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Білизна не мнеться і завжди виглядає свіжим і охайним. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Виріб здатне адаптуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний тепловий баланс. У жарку пору року поверхня подарує свіжість і приємну прохолоду, а в холодну - допоможе зігрітися і утримати тепло. Білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра безперешкодно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується.

Дотримуючись простих рекомендацій по догляду за білизною, можна продовжити термін його експлуатації до 10 років, зберігши його привабливий зовнішній вигляд і корисні якості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде ручна і машинна прання, при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби, сушити текстиль варто при природних умовах в провітрюваному місці. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Запропоновану продукцію можна купити для себе і в подарунок в нашому інтернет магазині, оптові і роздрібні ціни приємно порадують своєю демократичністю. Високоякісна білизна подарує чудовий настрій і забезпечить максимальний комфорт під час сну і відпочинку. Виріб послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то Новий рік або День народження.

Деталі товару
12668

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac saten Carmen
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 935,22 грн 3 026,00 грн
Постільна білизна "Кармен" - відмінний вибір для атмосфери любові і романтики! Шикарна забарвлення для активних, сильних і пристрасних натур. Підодіяльник прикрашений бутонами троянд, однотонна простирадло без...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Uccello
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дуже добре виглядає святкове шовковиста тканина, створена з бамбукового волокна. Вона мяко переливається і злегка блищить. Стриманий малюнок підкреслює красу тканини. Вона дуже мяка та гігроскопічна, відрізняється...
Love You КПБ Жаккард 2-15
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити кораловий комплект постільної білизни Love You Жаккард 2-15 з розкішним жакардовим візерунком - зробити Вашу спальню затишній і привабливою. Виконано з мякого і щільного сатину високої якості, гладке, приємне...
Нещодавно переглянуто
TAC DISNEY RNF. SPONGE BOB MOVIE TAC DISNEY RNF. SPONGE BOB MOVIE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DISNEY SPONGE BOB MOVIE виготовлено з великим принтом Спанч Боба. Тканина виготовлена з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла, наволочки і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти