Артикул:
12320

Постільна білизна Tac Baby Bambi

Ніжне і делікатне дитяче постільна білизна від турецького бренду Tac Baby Bambi створено спеціально для малюків. Мякий ранфорс дозволить вашому малюку бачити тільки найприємніші сни, а відпочинок буде здоровим і комфортним. Висока щільність тканини дозволяє постільній білизні залишатися зносостійким, якісний малюнок не втрачає яскравості після прання.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 217,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 180

Наволочка - 35 х 45 х 2

Комплект постільної білизни Tac Baby Bambi в дитяче ліжечко від провідного виробника домашнього текстилю родом із сонячної Туреччини. Білизна відповідає високим стандартам і відповідає міжнародним санітарним нормам, про що свідчить сертифікація. Виріб виготовлено з 100% натуральної бавовни Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений з використанням новітніх розробок - друкованим способом. Ексклюзивний дизайн не залишить байдужих до себе людей, постільна виконано в ніжно - рожевій кольоровій гамі. Поверхня прикрашає зображення самого милого оленя Бембі. Комплектується в поліетиленову упаковку від виробника.

Мякий і делікатний ранфорс, є новою розробкою в текстильній промисловості і зявився на ринку зовсім недавно. Тканина володіє чудовими споживчими якостями і вже встигла полюбитися покупцям. По суті ранфрс - це покращений варіант бязі. Матеріал дуже міцний і надійний, для його виготовлення використовують тонкі кручені бавовняні волокна. Завдяки такій технології, поверхня виходить ніжною і легкою. Склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі.

Сон невідємна частина життя кожної людини, новонароджені діти проводять багато часу в своєму ліжечку, тут вони не тільки сплять, але і не сплять, отримуючи перший тактильний і візуальний досвід. Під час сну малюки ростуть і розвиваються. Натуральний текстиль забезпечить максимальний комфорт і зручність для дитини. Білизна добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, не накопичує статичну електрику і пил. Зайва волога швидко ліквідується, завдяки високій гігроскопічності. Комплект підійде для використання цілий рік. Матеріал здатний адоптіроваться під навколишнє середовище, так влітку поверхня подарує прохолоду, а взимку тепло.

Текстиль простий в побуті і чудово переносить часті машинні прання. Навіть після 300 циклів білизна збереже свій привабливий зовнішній вигляд, яскраві кольори і форму. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла.

Купити високоякісне дитяче постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно здивують і порадують своєю демократичністю. Модель послужить прекрасним вибором для власного малюка і універсальним подарунком з будь-якого приводу для діток родичів і друзів. Текстиль точно стане в нагоді в побуті і буде з задоволенням використовуватися, приносячи радість малюкові і його батькам.

Деталі товару
12320

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You постельное белье сатин лайт TL13009
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудовий постільний комплект Love You від турецького бренду. Постільна білизна є в різній комплектації і різних розмірів. Для виготовлення цих виробів використаний найякісніший турецька...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-mary
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Впустіть весняний настрій в Вашу спальню з новим комплектом постільної білизни Tivolyo Home Rose Mary від відомого турецького виробника. Приємний відтінок сатиновою тканини і красиві квіти прикрасять Вашу спальню....
Нещодавно переглянуто
TAC BABY BAMBI TAC BABY BAMBI
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Ніжне і делікатне дитяче постільна білизна від турецького бренду Tac Baby Bambi створено спеціально для малюків. Мякий ранфорс дозволить вашому малюку бачити тільки найприємніші сни, а відпочинок буде здоровим і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти