Артикул:
11943

Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kirmizi

Купити яскраве постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kirmizi від турецького виробника - подарувати дивну красу і мякість на довгі роки. Відмінна якість виконання, ексклюзивний дизайн, яскрава абстракція сприяють комфортному і затишного відпочинку. Зроблено з високоякісного сатину, гладкого, тонкого, міцного, з шовковим блиском. Постільна білизна упаковано в подарункову упаковку.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 Х 5 х 1

Наволочка - 50 х 70 х 1

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kirmizi від провідної турецької торгової марки, що спеціалізується на виробництві високоякісного домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% егейський бавовна, тканина виконання - сатин люкс. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни відповідає останнім віянням моди, виріб виконано в червоно - сірому кольорі, поверхня прикрашена цікавим геометричним малюнком. Текстиль стане яскравою родзинкою будь-якого інтерєру спальної кімнати. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Сон важливий для кожної людини, поряд з іншими постільними речами, на характер відпочинку впливає і постільну білизну. Сучасне білизна, крім своїх практичних функцій, несе ще й естетичне навантаження. Пропонований комплект має прекрасні споживчими властивостями. Структура тканини пропускає повітря і дозволяє тілу безперешкодно дихати. Висока гігроскопічність забезпечує додатковий комфорт. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться на поверхню, таким чином, зберігається відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на всьому організмі.

При виробництві сатину використовують два види ниток, для основи використовують більш товсті волокна, а для лицьової сторони тонкі кручені. Таким чином, матеріал виходить двостороннім, лицьова сторона гладенька і шовковиста, а зворотна - мяка і шорстка. Білизна надійно фіксується на поверхні матраца, що не совається і не сповзає з ліжка. Матеріал не мнеться, ліжко завжди буде мати акуратний і свіжий зовнішній вигляд. Комплект універсальний і підійде для використання цілий рік. Влітку виріб порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль простий в побуті, постільна можна прати в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, сушити виріб краще при природних умовах. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і довговічністю.

Пропонований текстиль можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за приємною ціною. Комплект пропонованого постільної білизни, це прекрасне, вигідне придбання в свій будинок. Білизна подарує ніжність і турботу, забезпечить комфорт і затишок. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і друзів, адже постільна білизна, є універсальним подарунком на всі випадки життя. Високоякісний виріб буде довгі роки нагадувати своєму власникові про прекрасний смак свого дарувальника.

Деталі товару
11943

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Пробудження"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Пробудження серед таких дивовижних екзотичних квітів і соковитою свіжої зелені - таке задоволення подарує Вам незрівнянний комплект білизни. Відпочинок серед прекрасних квіткових фантазій дуже приємний. Щоранку,...
Постельное белье Love You сатин лайт TL F017
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вам цікаве картате постільна білизна турецького виробництва фірми Love You. Комплект постільної білизни є в різних розмірах: "Півтора", "Євро", "Сімейний" на Ваш вибір. Якісний турецька бавовна не...
Нещодавно переглянуто
TAC DELUX SATEN  ASPEN  kirmizi TAC DELUX SATEN  ASPEN  kirmizi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Купити яскраве постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kirmizi від турецького виробника - подарувати дивну красу і мякість на довгі роки. Відмінна якість виконання, ексклюзивний дизайн, яскрава абстракція сприяють...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти