Артикул:
11942

Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum

Купити ексклюзивне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum від турецького виробника - створити затишок у Вашому домі. Чудово виконано з високоякісного сатину, ніжного, міцного, екологічно чистого, з шовковим блиском. Легко стирається і практично не мнеться. Постільна білизна упаковано в подарункову упаковку і стане відмінним подарунком на будь-яке свято.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
5 745,31 грн 5 923,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 1

Наволочка - 50 х 70 х 1

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum від відомого турецького виробника з високою репутацією. Білизна відповідає високим критеріям європейської якості і безпеки. До складу входить 100% високоякісний бавовна, тканина виконання сатин делюкс. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом на новітньому обладнанні. Поверхня прикрашена абстрактним малюнком, який нагадує бджолині стільники. Основними в оформленні квітами, є бежевий і фіолетовий відтінок. Сучасне білизна прекрасно доповнить і прикрасить інтерєр спальні. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна - це обовязковий текстиль, який використовується в кожному будинку. Сучасне білизна виконує не тільки практичне призначення, воно так само є частиною декору і несе естетичне навантаження. Пропонований комплект здатний задовольнити найвимогливіших споживачів. Продукція відповідає високим критеріям якості та безпеки.

Сатин - це високоміцна бавовняна тканина, яка по праву вважається однією з найкрасивіших. Лицьова сторона має благородним блиском, по відчуттях тканину дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік сатину шорстка і мяка, це забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Білизна НЕ буде соватися і сповзати з ліжка. Текстиль чудово драпірується і рівно лягати, на поверхні не зявляються заломи і складки. Наволочки, простирадла і підковдри з сатину не мнуться. Постіль завжди буде мати бездоганний і свіжий вигляд.

Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати і здатне швидко вбирати вологу, це виключає виникнення парникового ефекту. Не залежно від температури в кімнаті підтримується оптимальний тепловий баланс. Комплект відрізняється універсальністю і підійде для всесезонного використання. Влітку поверхня подарує приємну прохолоду, а в холодну пору року - допоможе зігрітися. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, також не викликає алергічних реакцій.

Виріб просто в побуті, сатинова постільна здатне витримати до 300 машинних прань, зберігши свою привабливість і корисні якості. Білизна швидко сохне в природних умовах, поверхня залишається гладкою і не потребує прасування.

У нашому інтернет магазині такий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб за доступною ціною. Пропонована модель - це прекрасний вибір в власний будинок і на подарунок для друзів і родичів.

Деталі товару
11942

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Barbie Face of fashion
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Для Вашої юної чарівниці і королівни турецька бренд виготовив прекрасне постільну білизну Tac Barbie Face of fashion , зроблене з ранфорса із зображенням ляльки Барбі. У комплекті постільної білизни є не тільки...
Love You КПБ сатин кружево
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити світло-сіре постільна білизна про турецького виробника Love You - внести витонченість в класичний інтерєр Вашої спальні. Чудове мереживо викличе захоплення, а міцний сатин високої якості подарує мякі і...
Комплект постельного белья Nazenin Ranfors 4 Mevsim
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin Ranfors 4 Mevsim виконаний з ранфорса. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. Комплект постільної білизни йде в подарунковій упаковці і містить...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Купити ексклюзивне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum від турецького виробника - створити затишок у Вашому домі. Чудово виконано з високоякісного сатину, ніжного, міцного, екологічно чистого, з шовковим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти