Артикул:
11564

Постільна білизна TAC Ranforce Rose

Постільна білизна TAC Ranforce Rose з красивими візерунками на рожевому тлі - створити затишну і теплу атмосферу у Вашій спальні. Виконано з натурального 100% бавовни, воно подарує Вам мякість і ніжність під час відпочинку. Тканина міцна, приємна на дотик, швидко вбирає вологу, легко стирається в машинці. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Rose від провідного турецького виробника з світовим імям. Виріб на 100% складається з натурального бавовняного волокна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений при використанні натуральних високоякісних барвників, з використанням цифрових технологій, набивним (друкованим) способом. Виріб виконано в ніжно - рожевому кольорі, поверхня прикрашена абстрактним малюнком, у вигляді візерунків квітів і імітації мережива. Текстиль виглядає дуже красиво і нарядно, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру.

Постільна білизна, як і інші спальне приладдя, здатне впливати на якість сну. Текстиль з ранфорса володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і користується величезною популярністю у споживачів. Нова бавовняна тканина по щільності в рази перевищує щільність льону і бязі. На дотик поверхня матеріалу ніжна і мяка, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Виріб чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати шикарний вигляд, навіть без зовнішнього покривала.

Структура тканини вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Влітку на такій білизні не буде жарко, а в холодну пору року поверхня подарує тепло і затишок. Екологічно чистий склад продукції, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергії і подразнень, навіть на самій чутливій шкірі.

Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендується прання при температурі води 30-40 градусів. Перед пранням виріб слід вивернути навиворіт, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре распрямления вигляді. При необхідності поверхню можна проутюжить зі зворотного боку, температура підошви праски не повинна перевищувати 180 градусів. Матеріал відрізняється високою зносостійкістю, комплект здатний витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши при цьому свій новий зовнішній вигляд і фізичні показники.

Купити витончене постільна білизна можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб, ціни приємно здивують своєю демократичністю. Натуральне білизна допоможе розслабитися після трудового дня і подарує справжній комфорт під час сну. Пропонована модель стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Текстиль характеризується своєю актуальністю і універсальністю, білизна не має термінів придатності і не виходить з моди. Такий презент можна піднести родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11564

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Bamboo GULKURUSU
rating 0 відгуків
4 616,00 грн
Порадуйте себе новою постільною білизною турецького виробництва. Постільна білизна Cotton Box Bamboo GULKURUSU зроблено з мякої сатиновою тканини, має високу міцність, приємний колір і велику вафельний покривало. З...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Східні мрії"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний дизайн цього комплекту постільної білизни поєднується з будь-яким інтерєром! Забарвлення підодіяльника складається з декількох елементів: посередині зображено білий ірис на бежевому тлі, в нижніх кутах...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Rose TAC Ranforce Rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Rose з красивими візерунками на рожевому тлі - створити затишну і теплу атмосферу у Вашій спальні. Виконано з натурального 100% бавовни, воно подарує Вам мякість і ніжність під час...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти