Артикул:
11562

Постільна білизна TAC Ranforce Nina gri

Постільна білизна TAC Ranforce Nina gri з оригінальним дизайном - прикрасити елегантну спальню. Зображення метеликів і квітів на сірому тлі створить теплу домашню атмосферу і подарує комфортний відпочинок. Виконано з високоякісного ранфорса, міцного, мякого, приємного на дотик. Легко стирається і прослужить довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 176 бали. Ваш кошик буде загальним 176 бали який можна перетворити на ваучер на 176,00 грн.

3 534,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

комплект постільної білизни TAC Ranforce Nina gri виготовлений з натуральної 100% бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Для фарбування використовуються високоякісні натуральні барвники. Малюнок виходить чітким і стійким. Турецький виробник широко відомий на європейському ринку і має бездоганну репутацію. Продукція відповідає високим стандартам міжнародної якості і безпеки. Основним в оформленні є сірий колір, родзинкою постільної служить зображення яскравою троянди і паряться метелики. Поставляється в подарунковій коробці з фірмовим знаком.

Пропоноване постільна білизна характеризується гарним зовнішнім виглядом і надійністю. Текстиль стане логічним доповненням будь-якого інтерєру, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку. Білизна з натурального матеріалу забезпечить комфорт і затишок під час відпочинку, допоможе розслабитися після трудового дня.

Для виготовлення ранфорса використовують тонкі бавовняні волокна, які скручують в нитку. Такий спосіб виробництва підвищує міцність тканини, збільшує її гігроскопічність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Поверхня вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі насичуватися киснем. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну і нервову систему.

Виріб красиво драпірує і рівно лягати на поверхню ліжку без складок і заломів. Білизна не мнеться, ліжко завжди буде мати бездоганний і доглянутий вигляд, навіть без використання зовнішнього покривала. Головною особливістю ранфорса, вважається його здатність підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимальний тепловий баланс. У жарку пору року поверхня не буде парити і порадує свіжістю, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль не вимагає спеціального догляду його можна прати в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, перед пранням білизну потрібно вивернути. Сушити виріб слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Білизна можна гладити зі зворотного боку, температура підошви не повинна перевищувати 180 градусів. Текстиль характеризується високою зносостійкістю і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане прекрасним вибором для свого будинку і послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Текстиль завжди актуальний і затребуваний, це універсальний подарунок на всі випадки життя. Білизна можна подарувати, як близьким родича, так і друзям і просто знайомим.

Деталі товару
11562

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX ANGELINA sari
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від турецької торгової марки ТАС стане хорошим доповненням і прикрасою Вашої спальні. Яскраві золотисті завитки прикрашають полотно підодіяльника і чотири чудові наволочки. Комплект...
Комплект постільної білизни First Choice 3 D LOVE THE WAY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна First Choice 3 D виконано з сатиновою тканини високої якості. Обємне 3D зображення виглядає дуже реалістично. Таким постільною комплектом ви зможете порадувати і себе і своїх близьких, а будь-який...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Santa
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Жовтий, оранжевий кольори притягують сонце. Різнобарвя на ліжку створює чудовий настрій з самого ранку. Ви можете собі дозволити засинати і прокидатися в красі, укривши ложе таким пишністю яскравих веселих кольорів....
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Nina gri TAC Ranforce Nina gri
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Nina gri з оригінальним дизайном - прикрасити елегантну спальню. Зображення метеликів і квітів на сірому тлі створить теплу домашню атмосферу і подарує комфортний відпочинок. Виконано з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти