Артикул:
11561

Постільна білизна TAC Ranforce Nina pembe

Постільна білизна TAC Ranforce Nina pembe із зображенням метеликів на рожевому тлі - подарувати відчуття мякості і ніжності під час відпочинку. Виконано з натуральної бавовняної тканини високої якості, міцної, мякої, приємної на дотик. Витримує велику кількість прань і зберігає яскраві кольори. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 176 бали. Ваш кошик буде загальним 176 бали який можна перетворити на ваучер на 176,00 грн.

3 534,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

комплект постільної білизни TAC Ranforce Nina pembe виготовлений з нового різновиду бавовняної тканини - ранфорс. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна вищого сорту. Елітний турецька виробник славиться високою якістю своєї продукції і цікавими дизайнерськими розробками в оформленні. Постільна виконано в рожевому кольорі і прикрашено малюнком в стилі модерн. Яскраві троянди і витончені метелики виглядають дуже ефектно і красиво. Малюнок нанесений з використанням цифрових технологій набивним (друкованим) способом. Комплектується в картонну коробку презентабельного вигляду з фірмовим логотипом.

Постільна білизна є обовязковим текстилем в кожному будинку. Сучасне виріб не тільки чудово справляється зі своїми основними завданнями, а й виконує декоративну функцію. Простирадла, підковдри з ранфорса не мнуться і чудово драпіруються, ліжко буде мати бездоганний гарний зовнішній вигляд, навіть без використання декоративного покривала. Склад продукції є повністю гіпоалергенним і безпечним.

Для виробництва тканини використовують сильно скручені бавовняні волокна, які здатні ще більше вбирати вологу. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігається відчуття сухості і комфорту. Текстура поверхні вільно пропускає повітря, навіть уві сні клітини шкіри насичуються киснем і здатні оновлюватися. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Білизна підійде для всесезонного використання, адже головною перевагою ранфорса вважається здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний тепловий баланс.

Для продовження терміну експлуатації рекомендується прати виріб при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Перед пранням постільну бажано вивернути навиворіт. Для сушіння білизна слід розвісити в добре провітрюваному місці. Погладити поверхню можна зі зворотного боку, температура праски становить не більше 150 градусів. Текстиль характеризується високою зносостійкістю і здатний витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши свою форму, яскравість і привабливість.

Купити пропонований високоякісний комплект турецького постільної білизни можна оптом і в роздріб, за демократичними цінами в нашому інтернет магазині. Текстиль стане чудовим вибором в власний будинок і послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Постільна білизна не має термінів придатності і завжди залишається модним і затребуваним. Виріб можна подарувати як чоловікам, так і жінкам, це чудовий презент для сімейної пари з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11561

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home  ESMA somon
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home «ESMA somon» зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин-люкс високої щільності. Спосіб забарвлення - однотонний, обробка мереживом. У комплект входить...
Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN MAVI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN ASPEN євро MAVI - це оригінальний малюнок і високу якість від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр...
Love You Комплект постільної білизни 1-21 жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цьому постільній білизні просто судилося стати відмінною прикрасою вашої спальні. Виробник, торгова марка Love You використовував кращу жакардову тканину, щоб Ви могли насолодитися чудовим зовнішнім виглядом...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Nina pembe TAC Ranforce Nina pembe
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Nina pembe із зображенням метеликів на рожевому тлі - подарувати відчуття мякості і ніжності під час відпочинку. Виконано з натуральної бавовняної тканини високої якості, міцної, мякої,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти