Артикул:
11557

Постільна білизна TAC Ranforce Fleur pembe

Постільна білизна TAC Ranforce Fleur pembe - подарувати відчуття комфорту і домашнього тепла Вашим близьким. Таке постільна білизна додасть Вашій спальні ніжності і елегантності. Тканина міцна, мяка, приємна на дотик, відмінно вбирає вологу, регулює оптимальну температуру тіла. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 176 бали. Ваш кошик буде загальним 176 бали який можна перетворити на ваучер на 176,00 грн.

3 534,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Fleur pembe від елітної турецької торгової марки, яка широко відома на європейському ринку. Виріб пошито з нової тканини - ранфорс, до складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Привабливий дизайн білизни здатний задовольнити найвишуканіший смак . Рожева поверхня прикрашена розкішної квітковою композицією. Комплектується в подарункову коробку від виробника.

Пропоноване постільна бель відповідає високим стандартам якості і здатна забезпечити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Ранфорс - це різновид бавовняної тканини, яка по щільності в рази перевищує бязь. Матеріал дуже щільний і міцний, при цьому поверхня дуже мяка і ніжна. Білизна легке і повітряне, прекрасно драпірується і рівно лягати на поверхню ліжка. Текстиль не мнеться, ліжко завжди буде виглядати охайно і красиво, навіть без зовнішнього покривала, це дуже практично і зручно.

Натуральне виріб не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання. Матеріал не накопичує статичну електрику, це означає, що під час сну серцево - судинна та нервова системи зможуть відновитися. Ранфорс має високу гігроскопічність, що виділяється тілом волога швидко вбирається і ліквідується. Тіло безперешкодно дихає, адже тканина вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль підійде для всесезонного застосування, адже ранфорс славиться своєю здатністю підлаштовуватися під навколишнє температуру. У жарку пору року поверхня порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Виріб просто в побуті, для підтримки чистоти досить машинного чи ручного прання за допомогою миючих засобів. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів. Білизна швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла. Зберігає свою форму і зовнішню привабливість, навіть після 300 прань. Поверхня залишається рівною і дуже просто прасується, якщо така необхідність виникає.

Придбати чудовий постільний гарнітур можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Комплект стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить універсальним варіантом подарунка для друзів і родичів.

Деталі товару
11557

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY Exclusive Sateen Valeron
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з сатину від відомої торгової марки HOBBY з красивим і оригінальним малюнком - прикрасити Вашу спальню. Приємний колір виглядає мяко і не напружує зір, сатин високої якості здивує Вас своєю мякістю...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Наречена"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Виключно ніжний і незрівнянно красивий комплект цілком виправдовує свою назву. Як прекрасна наречена викликає почуття захоплення, так і модель не може нікого залишити байдужим. Відчуття легкості, легкості, краси -...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Fleur pembe TAC Ranforce Fleur pembe
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Fleur pembe - подарувати відчуття комфорту і домашнього тепла Вашим близьким. Таке постільна білизна додасть Вашій спальні ніжності і елегантності. Тканина міцна, мяка, приємна на...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти