Артикул:
11139

Постільна білизна Tac Ranforce Armina pembe

Вантажні візерунки на красивому постільній комплекті Tac Ranforce Armina pembe в червоно-рожевих відтінках нікого не залишить байдужим. Прекрасна якість ранфорса дозволить Вам насолоджуватися своїм відпочинком і відмінним сном день у день. Купити постільну білизну можна оптом чи вроздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

постільна білизна TAC Ranforce Armina pembe від відомого турецького виробника високоякісного текстилю для дому. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Дизайн комплекту припаде до душі, навіть самим вибагливі споживачам. Білизна виконано в рожевих відтінках і прикрашено вінтажним візерунком. Спокійне і, в той же час, цікаве постільна стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці з картону з логотипом фірми.

Постільна білизна це один з найбільш затребуваних предметів домашнього текстилю. Сучасний ринок переповнений різноманітними пропозиціями. Кожен може підібрати вироби на власний смак і бюджету. Пропонований комплект прекрасно поєднує в собі високу якість і доступність. Виріб відповідає європейським стандартам якості і безпеки.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Тканина високої щільності славиться своєю міцністю і довговічністю. При цьому полотно легке і ніжне, викликає найприємніші тактильні відчуття. Такий ефект досягається завдяки використанню при виробництві тонких сильно кручених бавовняних ниток.

Поверхность білизни прекрасно пропускає повітря і характеризується високою гігроскопічністю. Шкіра завжди дихає, а зайва волога швидко виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно позначається на серцево - судинної і нервової системи. Постільна білизна з ранфорса славиться своєю властивістю підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати оптимальний тепловий баланс. У жарку пору року поверхня порадує свіжістю і прохолодою, а в холодну - допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль не вимагає додаткового догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності досить прання в пральній машині . Рекомендована температура води повинна становити 40-60 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу сонячних променів. Комплект характеризується високою зносостійкістю, постільна збереже свій колір, форму і корисні властивості протягом довгого періоду експлуатації.

Купити практичний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль знадобиться в кожному будинку і подарує комфортний сон і солодкі сновидіння. Це чудовий подарунок для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11139

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни TAC delux Prestige
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудове комплект постільної білизни від торгової марки ТАС стане для Вас приємним придбанням і подарує відмінний легкий настрій. Якісний сатин високої щільності подарує Вам чудову мякість і чудовий сон. Постільна легко...
КПБ  Arya Печатное  Nordby
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Arya Nordby виготовлений популярним виробником текстильної промисловості з Туреччини. Для його пошиття використовували якісну натуральну сатинову тканину. У комплект входить підодіяльник,...
984,00 грн
Представляємо Вам великий вибір якісного постільної білизни від популярного молдавського виробника текстильної промисловості. Висока якість виконання, мякість, приємні тактильні відчуття і довговічність - далеко не...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce  Armina pembe TAC Ranforce  Armina pembe
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Вантажні візерунки на красивому постільній комплекті Tac Ranforce Armina pembe в червоно-рожевих відтінках нікого не залишить байдужим. Прекрасна якість ранфорса дозволить Вам насолоджуватися своїм відпочинком і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти