Артикул:
11552

Постільна білизна TAC Ranforce Moncler kirmizi

Постільна білизна TAC Ranforce Moncler kirmizi з оригінальним і лаконічним дизайном - доповнити інтерєр спальні привабливою деталлю. Зроблено їх 100% бавовняної тканини, мякої, щільної, приємної на дотик. Воно неодмінно Вам сподобається чудовим дизайном і високою якістю виконання. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Moncler kirmizi виготовлений з 100% бавовняного волокна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Елітний турецька виробник славиться високою якістю своєї продукції і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні. Виріб виконано в приємних бежевих відтінках, поверхня декорована під старовину і прикрашена орнаментом. Оригінальна постільна білизна стане прикрасою спальної кімнати і підкреслить індивідуальність свого власника. Поставляється в презентабельною картонній упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна з нового матеріалу огорне ніжністю і турботою, подарує затишок і комфорт під час відпочинку. Ранфорс - це дуже щільна тканина, для виробництва використовують тонкі бавовняні волокна, які скручують в одну нитку. Завдяки цій особливості, матеріал легкий і повітряний, в той же час, дуже міцний і довговічний. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна не накопичує статичну електрику і пил.

Текстиль прекрасно драпірується і практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати доглянуто і свіжо, як ніби її щойно постелили. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра безперешкодно дихає, наповнюючись киснем під час сну. Зайва волога швидко вбирається і ліквідується. Матеріал здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимальний тепловий баланс. Комплект з ранфорса підійде для всесезонного використання.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача, перед пранням білизну необхідно вивернути. Сушити дуже гарне при природних умовах, в провітрюваному місці, попередньо добре розпрямивши. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Оригінальний комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно здивують своєю демократичністю. Пропонована модель стане прекрасним вибором в власний будинок. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що постільна, це універсальний подарунок, який можна подарувати абсолютно всім, як жінкам, так і чоловікам. Постільна білизна не виходить з моди і точно стане в нагоді в кожному будинку. Такий презент можна піднести з нагоди Ювілею, Весілля, Нового року, Дня народження і з приводу будь-якого іншого торжества.

Деталі товару
11552

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Caillou Magic
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве дитяче постільна білизна від торгової марки ТМ Hobby приємно обрадує Вашої дитини яскравими фарбами і смішними мультиплікаційними героями. Комплект виконаний з ранфорса високої якості з використанням...
Комплект постельного белья Gelin Home жаккард DEFNE
rating 0 відгуків
8 120,00 грн
З комплектом постільної білизни з жаккарда Gelin Home Defne Ваш відпочинок і сон стануть більш комфортними і приємними. Для виготовлення цього комплекту використовувалися матеріали тільки найвищої якості. Турецький...
Комплект постельного белья TAC  Santiago
rating 0 відгуків
3 855,00 грн
Представляємо Вам чудовий постільний комплект Tac Santiago від турецького виробника. Рослинний малюнок перетворить спальну кімнату, він заповнить простір відчуттям чистоти і весни. На такій постільній комплекті Вам...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Moncler kirmizi TAC Ranforce Moncler kirmizi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Moncler kirmizi з оригінальним і лаконічним дизайном - доповнити інтерєр спальні привабливою деталлю. Зроблено їх 100% бавовняної тканини, мякої, щільної, приємної на дотик. Воно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти