Артикул:
11515

Постільна білизна Tac jakar Karois

Приємний комплект постільної білизни Tac jakar Karois в мяких переливчастих кольорах бежа, рожевого, бузкового та білого прекрасно підійде в якості подарунка і для особистого користування. Для виробництва був використаний жаккард і сатин найвищої якості для Вашого задоволення. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 197 бали. Ваш кошик буде загальним 197 бали який можна перетворити на ваучер на 197,00 грн.

3 950,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Колір - молочний, рожевий, ліловий, білий.

Комплект елітної постільної білизни Tac jakar Karois пошитий з розкішного жаккарда. До складу виробу входить натуральний 100% бавовна. Широко відомий турецький виробник користується величезним попитом і має бездоганну репутацію на європейському ринку. Складне жаккардовое переплетення ниток утворює чудовий малюнок у вигляді рослинного орнаменту. Білизна виглядає дуже елегантно і дорого. Такий текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, наповнивши атмосферу урочистістю і свіжістю. Модель представлена ніжними відтінками рожевого, молочного та білого кольору. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ексклюзивне постільна білизна має дивовижні споживчими якостями і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Жаккард - це щільна красива тканина, яка характеризується високою зносостійкістю. Екологічно чистий склад білизни, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль не мнеться і чудово драпірується. Постіль завжди буде мати бездоганний вигляд, навіть без використання декоративного покривала, що дуже зручно і практично.

Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Поверхня здатна підтримувати оптимальний тепловий баланс, комплект підійде для всесезонного використання. Поверхня швидко абсорбує зайву вологу і чудово пропускає повітря, це забезпечує максимальний комфорт і зручність під час сну.

Виріб не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині. Для збільшення терміну експлуатації рекомендується не використовувати агресивні миючі засоби, температура води повинна становити 30-40 градусів. Текстиль краще прати окремо від інших видів тканини і попередньо вивернути навиворіт. Сушити білизну варто в ретельно распрямления вигляді, при природних умовах, в провітрюваному місці або на свіжому повітрі. При необхідності поверхню можна пропрасувати, температура підошви праски не повинна перевищувати 180 градусів.

Купити розкішне постільну білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Пропонована модель послужить прекрасним вибором в якості подарунка і для особистого користування. Текстиль не має термінів придатності і стане в нагоді в кожному будинку. Це чудовий варіант дорогого подарунка з нагоди Ювілею, Весілля, Нового року та інших урочистостей. Високоякісний виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, нагадуючи своєму власникові про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
11515

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve виглядає дуже цікаво і оригінально. Дизайн комплекту не примхливий, і тому такий комплект впишеться в інтерєр будь-якої спальні. А приємний і мякий ранфорс зробить його...
Постільна білизна TAC сатин lonny
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 434,77 грн 3 541,00 грн
Нехитрий дизайн постільної білизни TAC сатин lonny підійде для любителів простоти і невимушеності! Спокійний малюнок зробить обстановку в спальні тихою і затишною. Висока якість матеріалу надовго збереже міцність...
Комплект постільної білизни ARYA бамбук Pagare
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна ARYA бамбук Pagare - надати особливий шик і благородство спальній кімнаті. Висока якість бамбуковій тканини, яка відрізняється високою міцністю, швидко вбирає вологу, зробить ліжко теплою і затишною....
Нещодавно переглянуто
TAC jakar Karios TAC jakar Karios
rating 0 відгуків
3 950,00 грн
Приємний комплект постільної білизни Tac jakar Karois в мяких переливчастих кольорах бежа, рожевого, бузкового та білого прекрасно підійде в якості подарунка і для особистого користування. Для виробництва був...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти