Артикул:
11456

Постільна білизна Tac ranforce Fleur mint

Дивовижний комплект постільної білизни Tac ranforce Fleur mint в стилі прованс ідеально підійде для дівочої або дамській спальної кімнати мрії. Легкий блакитний відтінок надає легкості і чарівності інтерєру. Висока якість матеріалів від турецького виробника дозволить насолоджуватися комплектом тривалий час.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

9880 ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2 шт.

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2 шт.

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2 шт.

Комплект постільної білизни Tac ranforce Fleur mint від провідного турецького виробника, який користується великим попитом на європейському ринку. Текстиль відповідає високим стандартом якості та безпеки. Продукція складається з 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни виконаний в стилі прованс, ніжна блакитна, ментолові поверхня прикрашена витонченою квітковою композицією. Комплект привнесений в інтерєр легкості, створить неповторну романтичну атмосферу. Поставляється в подарунковій коробці з логотипом фірми.

Мяке і ніжна постільна білизна з ранфорса принесе масу приємних відчуттів і подарує солодкі сновидіння. Текстиль забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну. Нова тканина є поліпшеним варіантом бязі. Ранфорс дуже щільна і міцна тканина, яка характеризується високою зносостійкістю. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві тонких сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Ліжко завжди буде виглядати чудово, навіть без декоративного покривала, що дуже зручно і практично.

Виріб не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна має високу гігроскопічність, здатне швидко відводити виділяється тілом вологу, зберігаючи відчуття сухості поверхні. Тіло вільно дихає, так як тканина з легкістю пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, що прекрасно відбивається на всьому організмі. Універсальний комплект ідеально підійде для використання в будь-який час року. Головною особливістю ранфорса, вважається його здатність підтримувати оптимальний тепловий баланс. Влітку поверхня білизни порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів з використанням миючих засобів. Сушити виріб рекомендується в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. При необхідності текстиль можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити пропоноване постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Комплект стане вигідним придбанням у власний будинок і порадує чудовою якістю на довгі роки користування. Текстиль - це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який стане в нагоді в кожному будинку. Постільна можна подарувати, як друзям, так і родичам.

Деталі товару
11456

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Енергія STP522
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You Енергія з сатину відмінної якості - подарувати сплеск гарного настрою і позитивних емоцій. Яскраві і соковиті зелені відтінки ідеально доповнять інтерєр Вашої спальні. Зображення бамбука...
Комплект постільної білизни ARYA друкований Сатин 3D Exclusive 200 * 220 - 70 * 70 Winter Lions
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальний комплект постільної білизни 3D від турецького виробника ARYA - прикрасити спальню прекрасним малюнком і подарувати комфортний відпочинок. Зображення левів і гарної природи принесе свіжий подих в...
TAC  3D saten  Butterflies mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни Butterflies mavi виконані з малюнками різнокольорових яскравих метеликів. Дуже миле і зворушливе, приємне на дотик білизна від фірми ТАС. У комплект входять простирадло, підодіяльник і дві...
Нещодавно переглянуто
TAC  ranforce  Fleur mint TAC  ranforce  Fleur mint
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Дивовижний комплект постільної білизни Tac ranforce Fleur mint в стилі прованс ідеально підійде для дівочої або дамській спальної кімнати мрії. Легкий блакитний відтінок надає легкості і чарівності інтерєру. Висока...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти