Артикул:
11257

Постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMiLA RED

Купити гарний комплект постільної білизни від турецької торгової марки ТАС - створити затишну атмосферу і прикрасити Вашу спальню вишуканим дизайном. Постільна білизна прикрашено гарними квітами в приємній колірній гамі. Мяка сатинова тканина порадує Вас своєю якістю і мякістю під час сну і відпочинку. Комплект легко стирається в машинці при дбайливому режимі. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Комплект постільної білизна TAC DELUX SATEN CAMiLA RED від провідного турецького виробника, який понад півстоліття має бездоганну репутацію на європейському ринку. До складу виробу входить 100% егейський бавовна вищого сорту, тканину виконання - сатин делюкс. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій в текстильній промисловості - набивним (друкованим) способом. Комплект виглядає дуже витончено і розкішно. Класичне біле постільна прикрашено вишуканої квітковою композицією у відтінках червоного кольору. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна важливий елемент домашнього текстилю, який обовязково присутній в кожній хаті. Пропонований комплект допоможе створити затишну і теплу атмосферу, забезпечить комфорт і зручність під час сну. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень. Це дуже важливий показник, адже текстиль має прямий контакт зі шкірою. Сатин дуже мякий та ніжний на дотик, білизна подарує масу приємних тактильних відчуттів.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю, тканину прекрасно вбирає зайву вологу і швидко ліквідує її. Поверхня вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Не залежно від температури навколишнього середовища, білизна допомагає підтримувати оптимальний температурний режим. На пропонованому комплекті постільної білизни буде комфортно спати як холодною зимою, так і спекотним літом.

Простирадла, підодіяльники і наволочки з сатину не мнуться під час використання і не сповзають з ліжка. Внутрішня сторона матеріалу мяка і шорстка, а лицьова гладенька і шовковиста з гарним блиском. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві двох видів ниток. Товсті волокна використовують для основи, а тонкі кручені для лицьового боку. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, що позитивно відбивається на загальному стані людини.

Сатинове білизна дуже міцне і довговічне. Текстиль не вимагає спеціального догляду і легко стирається в пральній машині. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, в добре провітрюваному місці. Поверхня залишається гладкою і рідко потребує прасування.

Купити чудовий комплект преміум класу, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель порадує бездоганною якістю і красою. Текстиль послужить дорогим варіантом подарунка для друзів і родичів, з будь-якого приводу, будь то ювілей, день Весілля або Новий рік.

Деталі товару
11257

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний постільний комплект Love You Дотик дарує незабутні відчуття затишку і комфорту у Вашій спальні. Ніжний сатин з обємним реалістичним малюнком приємний на дотик. Якість виробів від турецького виробника на...
Комплект постельного белья TAC RNF DISNEY PISI FASHION
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект постільної білизни TAC RNF DISNEY PISI FASHIONF зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - ранфорс, щільність - висока. У комплект входить підодіяльник, простирадло на гумці і наволочка. Всі...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну з дивовижним поєднанням чорного і білого кольорів. Відомий виробник Love You постарався, щоб Ви могли не тільки насолодитися чудовою мякістю сатину, а й прикрасити...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Almira
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Дивна постільна білизна ARYA сатин Almira з оздаст прекрасний настрій і затишну атмосферу. Постільна білизна з зображенням великих, яскравих кольорів подарує комфорт на довгий час. Тканина міцна, мяка, яскравість...
Нещодавно переглянуто
TAC DELUX SATEN  CAMiLA RED TAC DELUX SATEN  CAMiLA RED
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни від турецької торгової марки ТАС - створити затишну атмосферу і прикрасити Вашу спальню вишуканим дизайном. Постільна білизна прикрашено гарними квітами в приємній колірній...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти