Артикул:
11256

Постільна білизна TAC DELUX NICOLE pembe

Витончений малюнок квітів, виконаний в кольоровому і чорно-білому варіантах, в новому постільній білизні від торгової марки ТАС. Мяка і щільна сатинова тканина високої якості на основі турецького бавовни подарує Вам і Вашим близьким приємну мякість, комфортний сон і чудовий відпочинок. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
5 745,31 грн 5 923,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DELUX NICOLE pembe від елітного турецького виробника, який славиться високою якістю і гарним дизайнерським оформленням своєї продукції. Виріб виготовлено на основі 100% натурального екологічного бавовни. Тканина виконання - сатин, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Сяюче білу білизну прикрашено витонченим малюнком у вигляді квіткової композиції. Текстиль виглядає дуже красиво і вишукано, занурюючи свого володаря в атмосферу ароматного літнього вечора. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Чудове білизна забезпечить комфорт і зручність під час відпочинку, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Сатин - це напрочуд гарна бавовняна тканина, яка має прекрасні споживчими якостями. Матеріал дуже щільний і характеризується високою зносостійкістю. Лицьова сторона гладенька і шовковиста з благородним атласним блиском. Виворіт тканини навпаки -мяка і шорстка, що забезпечує надійну фіксацію на поверхні матраца. Білизна погано совається і не сповзає під час використання.

Текстиль підійде для всесезонного використання, поверхня прекрасно адоптіруются під навколишнє середовище. У літню спеку постільна подарує приємну прохолоду, а взимку зігріє. Тканина здатна пропускати повітря, тіло дихає, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості поверхні, завдяки відмінній гігроскопічності. Натуральний склад не викликає алергічних реакцій. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на весь організм і особливо на серцево - судинну систему.

Постільна білизна просто у використанні, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машиною або ручної прання з використанням миючих засобів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійко до сонячних променів, зберігає свою форму, колір і новий вид, навіть після 250 циклів машинного прання. Поверхня залишається рівною і гладкою, білизна рідко вимагає прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Придбати комплект такого постільної білизни за доступною ціною, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині . Це вдалий вибір для свого будинку і вигідне капіталовкладення. Текстиль послужить універсальним подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу і торжества.

Деталі товару
11256

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
70 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин Лямур
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Love You сатин Лямур сподобається навіть самим вимогливим покупцям. Купити таке постільна білизна - подарувати здоровий і комфортний сон. Виконано з щільного сатину високої якості,...
Нещодавно переглянуто
TAC DELUX NICOLE pembe TAC DELUX NICOLE pembe
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Витончений малюнок квітів, виконаний в кольоровому і чорно-білому варіантах, в новому постільній білизні від торгової марки ТАС. Мяка і щільна сатинова тканина високої якості на основі турецького бавовни подарує Вам і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти