Артикул:
11252

Постільна білизна TAC BEBEK SIRINLER BABY

Купити гарний комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС, прикрашений героєм мультфільму "Смурфики" - подарувати справжню насолоду і комфортний сон Вашій дитині. Комплект зроблений з мякого, щільного ранфорса високої якості на основі кращого турецького бавовни. Легко стирається в машинці при дбайливому режимі. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 217,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 180

Наволочка - 35 х 45 х 2

Комплект дитячої постільної білизни TAC BEBEK SIRINLER BABY від відомої турецької торгової марки з бездоганною репутацією. Виріб складається з 100% Егейського бавовни вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений друкарським способом за допомогою новітніх розробок. Світле білизна прикрашають добрі й веселі герої з улюбленого мультика «Смурфіки». Текстиль здатний підняти настрій і стати справжньою окрасою дитячої кімнати. Поставляється в подарунковій коробці від виробника.

Сон невідємна частина життя кожної людини, а для дитини сон має особливе значення. Саме під час відпочинку малюк росте і набирається сил для свого подальшого розвитку. Пропоноване білизна відповідає санітарним нормам і високим стандартам якості. Текстиль здатний створити максимально комфортні та зручні умови для сну. Мяка і ніжна поверхня подарує масу приємних тактильних відчуттів, зануривши в ласкаве хмара солодких сновидінь.

Ранфорс - це бавовняна тканина, яка недавно зявилася на ринку текстилю та миттєво завоювала любов споживачів. Матеріал ідеально поєднує в собі міцність і довговічність з красою і легкістю. Для виготовлення ранфорса використовують кручені нитки бавовни, які в рази міцніше звичайних волокон, і при цьому надзвичайно мякі. Склад не викликає подразнень і алергії, навіть на самій чутливій дитячій шкірі.

Постільна білизна вільно пропускає повітря і підтримує оптимальний температурний баланс, не залежно від температури навколишнього середовища. Текстиль підійде для всесезонного використання. Волога швидко поглинається і ліквідується, завдяки високій гігроскопічності. Виріб не накопичує статичну електрику і пил.

Білизна не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання, зберігаючи свою зовнішню привабливість і корисні властивості. Навіть складні плями легко відпираються, білизна швидко сохне і не боїться впливу сонячних променів. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування.

Купити казково красивий комплект білизни, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для своїх діток і чудовий подарунок по будь-якому випадку і приводу для близьких і друзів. Яскраве забарвлення припаде до душі любителям мультиків і пригод. Ліжко завжди буде виглядати акуратно, навіть без декоративного покривала.

Деталі товару
11252

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Махарадж BV B 0088
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни з сатину Махарадж з вишуканими візерунками буде ефектно виглядати в інтерєрі Вашої спальні. Бавовняна тканина подарує затишок і комфорт під час відпочинку. Зберігає яскраві фарби після...
Нещодавно переглянуто
TAC BEBEK SIRINLER BABY TAC BEBEK SIRINLER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС, прикрашений героєм мультфільму "Смурфики" - подарувати справжню насолоду і комфортний сон Вашій дитині. Комплект...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти