Артикул:
11249

Постільна білизна TAC BEBEK SIZINKILER BABY

Представляємо Вашій увазі смішний комплект в ліжечко для Ваших малюків. Комплект зроблений з мякого ранфорса на основі бавовни відомої турецької торговою маркою ТАС. Мякий ранфорс дозволить Вашим діткам спати спокійним безтурботним сном і бачити тільки приємні сни. Комплект легко стирається в машинці. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 217,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 180

Наволочка - 35 х 45 х 2

Комплект постільної білизни TAC BEBEK SIZINKILER BABY в дитяче ліжечко від провідного турецького виробника. Торгова марка користується величезною популярністю і радує своєю продукцією вже понад півстоліття. Білизна пошито з ранфорса на основі 100% високоякісного Егейського бавовни. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Яскравий і веселий дизайн припаде до душі малюкам і прикрасить інтерєр дитячої. Головним акцентом є зображення смішного і забавного курчати. Комплектується білизна в подарункову упаковку від виробника.

Сон життєво необхідний для кожної людини, і особливо він важливий для дитячого організму. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка ідеально підходить для пошиття дитячого текстилю. Склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Тканина дуже щільна і міцна, при цьому поверхня ніжна і мяка. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві додатково очищених тонких бавовняних ниток, які скручують між собою. Текстиль чудово драпірується і не утворює складок і заломів, під час використання не мнеться. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо.

Білизна з ранфорса створює комфортні умови, підтримуючи оптимальний температурний баланс не залежно від навколишнього середовища. Влітку виріб порадує прохолодною поверхнею, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево - судинну систему і весь організм. Структура матеріалу вільно пропускає повітря, дозволяючи тим самим дихати шкірі, що виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться завдяки високій гігроскопічності.

Текстиль простий в побуті і добре переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Сушити виріб краще при природних умовах в ретельно распрямления вигляді. Текстиль стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Поверхня залишається гладкою і рідко потребує прасування, що полегшує працю і звільняє час домогосподаркам. Високо зносостійкий комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свою привабливість і корисні властивості.

Купити ніжне постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Модель стане прекрасним вибором для власного малюка і справжнім проявом турботи і любові. Сон дитини буде оповитий ніжністю і теплом. Постільна білизна - це прекрасний подарунок з нагоди Дня народження, Нового року та інших свят та урочистих випадків. Текстиль точно буде використовуватися і приносити радість.

Деталі товару
11249

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин лайт
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Постільна білизна від відомого турецького виробника Love You - створити затишну атмосферу і прикрасити інтерєр будь-якої спальні. Виконано в бежевому кольорі з щільного сатину високої якості, мяке, приємне на дотик,...
Постельное белье Cotton Box SATEN DEFNE MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ради запропонує Вам розкішний комплект постільної білизни Cotton Box SATEN DEFNE MAVİ від турецького виробника, зроблений з мякого, майже шовковистого сатину. Центральний малюнок дарує море емоцій, що безсумнівно...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0008 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни з сатину з мереживом створить комфорт і затишок в домі. Купити постільну білизну з мереживом - підкреслити Ваш витончений стиль. Якісний сатин мякий, міцний, практичний. Витримує велику...
Нещодавно переглянуто
TAC BEBEK SIZINKILER BABY TAC BEBEK SIZINKILER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Представляємо Вашій увазі смішний комплект в ліжечко для Ваших малюків. Комплект зроблений з мякого ранфорса на основі бавовни відомої турецької торговою маркою ТАС. Мякий ранфорс дозволить Вашим діткам спати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти