Артикул:
11142

Постільна білизна Tac Ranforce Selby pembe

Ще одне чудове постільна білизна турецького виробництва виконане в стилі хенд-мейд. Гарний малюнок прикрашає якісну мяку тканину ранфорс на основі натурального бавовняного волокна. Торгова марка Tac Ranforce Selby pembe пропонує Вам гарний і якісний комплект для Вашого чудового сну і відпочинку. Подарункова упаковка.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Ranforce Selby pembe виготовлений з 100% натурального бавовняного волокна егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений за допомогою новітніх розробок в текстильній промисловості з використанням цифрових технологій, набивним (друкованим) способом. Набір змодельований з тканин компаньйонів, простирадло однотонна, а підодіяльник і наволочки прикрашені малюнком в стилі печворк. Основними в оформленні, є бежевий і рожевий колір. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим стандартам якості і безпеки. Поставляється в подарунковій упаковці з картону з фірмовим логотипом.

Пропонований текстиль виготовлений з нового різновиду бавовняної тканини - ранфорс. Від класичної бязі, тканина відрізняється більш високою щільністю і використанням для виробництва кручених ниток. Таким чином, поверхня виходить мяка і ніжна, по відчуттях більше нагадує поплін. Легка і повітряна постільна білизна характеризується високою міцністю і зносостійкістю.

Бавовняні волокна здатні швидко втягувати вологу і чудово пропускати повітря. Тіло безперешкодно дихає, це забезпечує максимальний комфорт і дозволяє оновлюватися клітинам шкіри навіть уві сні. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на роботі серцево - судинної і нервової системи. Білизна здатна підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати оптимальний тепловий баланс. У холодну пору року текстиль допоможе зігрітися, а в спекотне порадує легкої прохолодою.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Дотримуючись простих рекомендацій, можна продовжити термін експлуатації і довгий час насолоджуватися пишністю постільної білизни. Температура води для прання повинна становити 30-40 градусів, бажано не використовувати миючі засоби містять відбілювач і не прати постільну з іншими видами тканини. Сушити дуже гарне в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в добре провітрюваному місці. Гладити виріб можна із зворотного боку при температурі підошви праски 150 градусів.

Ніжний і практичний комплект постільної білизни можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Текстиль не має терміну придатності і стане в нагоді в кожному будинку, це універсальний подарунок для друзів і родичів, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11142

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский td 231
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з сатину для справжніх гонщиків. Торгова марка Love You пропонує чудове дитяче постільна білизна високої якості. Ваш непосида оцінить реалістичне зображення боліда Формули 1, а...
КПБ  Amour Paris Vanessa bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий постільний комплект турецького виробництва Amour Paris Vanessa. Постільна білизна мякого бежевого кольору і відмінно виглядає на ліжку. Теплі відтінки піднімають настрій, а мяка текстура...
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Pera lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги ми раді запропонувати якісну постільну білизну турецького виробництва, зроблене з сатину і доповнене акриловим пледом. Приємна колірна гамма і цікавий малюнок дозволять Вам легко прикрасити ліжко і...
Нещодавно переглянуто
TAC  Ranforce  Selby pembe TAC  Ranforce  Selby pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одне чудове постільна білизна турецького виробництва виконане в стилі хенд-мейд. Гарний малюнок прикрашає якісну мяку тканину ранфорс на основі натурального бавовняного волокна. Торгова марка Tac Ranforce Selby...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти