Артикул:
11141

Постільна білизна Tac Ranforce Emma pembe

Цікавий і приємний комплект постільної білизни з мякого ранфорса від торгової марки Tac Ranforce Emma pembe , наповнить Вашу спальню відчуттям затишку та ніжності. Мяка тканина подарує Вам чудові відчуття від сну і відпочинку. Приємні відтінки і невигадливий малюнок, подарують Вам гарний настрій. Можна легко прати в машинці. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Ranforce Emma pembe від елітного турецького виробника, який прославився далеко за межами своєї батьківщини. Виріб на 100% відсотків складається з натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Постільна білизна має неординарне дизайнерське оформлення. Комплект дуже яскравий і строкатий, поверхня прикрашена всілякими візерунками і насиченими кольорами. Таке білизна стане строкатою родзинкою будь-якого інтерєру. Комплектується в подарункову упаковку.

Поряд з іншими постільними речами, текстиль може безпосередньо впливати на якість сну. Ранфорс є новим різновидом бавовняної тканини з чудовими споживчими якостями. Виріб має високу гігроскопічність і здатність пропускати повітря. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується. Шкіра безперешкодно дихає, виключається виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи.

Головною особливістю ранфорса, вважається його властивість підтримувати оптимальний тепловий баланс не залежно від температури навколишнього середовища. Тканина як би підлаштовується під температуру в кімнаті, таким чином, в літню жару поверхня подарує прохолоду, а взимку зігріє і огорне затишком. Матеріал дуже високої щільності і міцності, при цьому володіє мякою і ніжною поверхнею. Такий ефект досягається завдяки особливому способу виробництва, при якому використовують тонкі кручені бавовняні волокна. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Матеріал прекрасно драпірується і залишається рівним і гладким протягом всього періоду використання.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів, рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолетових променів. Постільна зберігає свою первинну форму, колір і привабливість, навіть через тривалий термін експлуатації. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб за доступними цінами в нашому інтернет магазині. Слід сказати, що текстиль є прекрасним подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Презент відрізняється своєю універсальністю і практичністю, його можна подарувати абсолютно всім.

Деталі товару
11141

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-orhidea-pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни з мякого сатину для вашого комфортного сну і відпочинку. Тканина високої щільності зроблена на основі кращого турецького бавовни, красивий малюнок допоможе...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Safran
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишуканістю і стильністю наділений такий комплект постільної білизни. Ніжний блакитний колір тканини і вишивка таких же тонів, плете квіткові візерунки, вносять в спальну кімнату чарівність домашнього затишку, спокій...
Нещодавно переглянуто
TAC  Ranforce  Emma pembe TAC  Ranforce  Emma pembe
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Цікавий і приємний комплект постільної білизни з мякого ранфорса від торгової марки Tac Ranforce Emma pembe , наповнить Вашу спальню відчуттям затишку та ніжності. Мяка тканина подарує Вам чудові відчуття від сну і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти