Артикул:
11140

Постільна білизна Tac Ranforce Dulcea burgundy

Гарний комплект постільної білизни Ranforce Dulcea burgundy оформлений в стилі хенд-мейд, стане приємним прикрасою вашої спальні. Торгова марка Tac використовувала тільки кращу мяку тканину ранфорс високої якості і щільності, щоб Ви могли насолодитися комфортним сном і чудовим відпочинком. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

комплект постільної білизни Tac Ranforce Dulcea burgundy від надійного турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій в текстильній промисловості -набівним (друкованим) способом. Гарнітур має інтригуюче дизайнерське оформлення. Основний малюнок імітує велику пряжу насиченого бордового кольору, яка прикрашена обємними трояндами. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр і підкреслить яскраву індивідуальність свого власника. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Сучасне постільна білизна здатна забезпечити максимально комфортні умови для здорового сну і прикрасити інтерєр. Ранфорс - це один з прекрасних варіантів бавовняної тканини. Для виготовлення матеріалу використовують тонкі, додатково оброблені і скорочення бавовняні нитки. Завдяки таким особливостям виробництва, поверхню виходить ніжною і мякою, при цьому матеріал дуже щільний і міцний. Ранфорс характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Білизна не мнеться під час використання і відмінно драпірується. Постіль завжди матиме бездоганний доглянутий вигляд.

Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Матеріал має високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться на поверхню. Людина, яка спить на такій постільній білизні, відчуває масу приємних тактильних відчуттів. Виріб не накопичує статичну електрику і здатне підлаштовуватися по навколишнє температуру. У спекотне літо поверхню порадує приємною прохолодою і свіжістю, а вхолодную зимову ніч допоможе зігрітися і утримати тепло.

Виріб не вимагає додаткового догляду і легко переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль варто в провітрюваному місці при природних умовах. Білизна стійко до сонячного світла, зберігає свою форму і колір. При необхідності поверхню можна погладити зі зворотного боку.

Купити надзвичайно красивий комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни приємно порадують покупців. Слід сказати, що високоякісна постільна послужить універсальним варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів.

Деталі товару
11140

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12248
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Love You з цікавою картатій забарвленням піднімає настрій. Натуральний турецька бавовна дозволить з насолодою відпочивати і бачити найсвітліші і приємні сни. Якісний матеріал не...
Комплект постельного белья Gelin Home  NESLISAH персик
rating 0 відгуків
10 406,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home «NESLISAH персик» зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, дві наволочки з мереживом і...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Люкс Nanterre
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Незвичайна краса комплекту постільної білизни ARYA жаккард Люкс Nanterre відрізняється оригінальним виконанням. Гладке і мяке постільна білизна подарує атмосферу справжньої розкоші і приємний сон. Тканина міцна,...
Нещодавно переглянуто
TAC  Ranforce Dulcea burgundy TAC  Ranforce Dulcea burgundy
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Ranforce Dulcea burgundy оформлений в стилі хенд-мейд, стане приємним прикрасою вашої спальні. Торгова марка Tac використовувала тільки кращу мяку тканину ранфорс високої якості і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти