Артикул:
11018

Постільна білизна TAC DIGITAL Asente

Гарний леопардовий забарвлення в новому постільній білизні від турецького виробника ТАС. Мяка сатинова тканина високої якості подарує Вам і Вашим близьким приємну мякість і відчуття легкості. Сон і відпочинок на постільній білизні з сатину, це одне з найкращих відчуттів у нашому житті. Комплект постільної білизни можна прати в машинці. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DIGITAL Asente від преміального турецького виробника вражає своєю якістю і красою. До складу виробу входить натуральний 100% бавовна, тканина виконання - сатин. Малюнок нанесений за допомогою цифрового фотодруку. Яскравий леопардовий принт виглядає дуже ефектно в будь-якому інтерєрі. Основними в оформленні є білий і сірий колір. Поставляється в гарній картонній упаковці з фірмовим логотипом.

До вибору постільної білизни слід поставитися дуже уважно, адже поряд з іншими постільними речами текстиль здатний впливати на якість сну. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Текстиль володіє чудовими споживчими якостями і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Незважаючи на широкий асортимент нових тканин, сатинова білизна користується величезним попитом.

Сатин - це прекрасна бавовняна тканина, яка по праву вважається однією з найкрасивіших. Для виробництва тканини використовують два види ниток, лицьову сторону утворюють тонкі скручені бавовняні нитки, а основу тчуть з більш товстих волокон. Таким чином, матеріал виходить двосторонній. Лицьова сторона гладенька, дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік матова і шорстка, це забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраців, білизна не сковзається по ліжку. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде чудово виглядати, як ніби її тільки застелили.

Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна підійде для всесезонного використання, влітку поверхня не буде парити, а взимку зігріє і подарує затишок. Матеріал має високу гігроскопічність і повітропроникність, це забезпечує максимальний комфорт і зручність.

Текстиль не потребує спеціального догляду, навіть складні плями легко виводяться при температурі води 30-40 градусів. Білизна можна прати в пральній машині при використанні миючих засобів. Сушити текстиль варто в провітрюваному місці в ретельно распрямления вигляді. Матеріал стійкий до сонячного світла, зберігає свою форму і зовнішній вигляд. Поверхня залишається рівною і гладкою, це здорово економить час і сили домогосподарок.

Купити пропоноване білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за приємними цінами. Високоякісний комплект стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що домашній текстиль, це прекрасний подарунок для родичів і друзів, який відрізняється своєю універсальністю. Постільна білизна стане в нагоді в кожному будинку, це завжди актуальний і затребуваний подарунок з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
11018

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home  EBRU bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home EBRU bej зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, дві наволочки з мереживом і дві...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE MELİS BEJ песстріт приємними відтінками і екзотичними узорами, що стане чудовою прикрасою вашої спальні. Вам обовязково сподобається висока якість виконання і мякість тканини...
TAC DELUX SATEN MIKELA  LACIVERT
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Унікальний постільний комплект Tac Delux Saten Mikela Lacivert з сатин люкса прекрасно виглядає на ліжку. На тканини високої щільності є привабливий набивний малюнок, який не псується після прання і сушіння....
Комплект постільної білизни Love You Океан
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове 3D постільна білизна від торгової марки Love you - насолодитися прекрасним сном. Постільна білизна виконано дуже якісно з мякою сатиновою тканини високої щільності, а зображення пари дельфінів виглядає...
Нещодавно переглянуто
TAC  DIGITAL  SATEN  Asente TAC  DIGITAL  SATEN  Asente
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний леопардовий забарвлення в новому постільній білизні від турецького виробника ТАС. Мяка сатинова тканина високої якості подарує Вам і Вашим близьким приємну мякість і відчуття легкості. Сон і відпочинок на...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти