Артикул:
10391

Постільна білизна Tac Ranforse Disney Ariel

Tac Ranforse LIS NEV.TK Disney Ariel - це справжній подарунок для Вашої дитини. Адже серія постільної білизни за мотивами дитячих мультфільмів "Ariel" від торгової марки TAC - це висока якість від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект Ви безсумнівно порадуєте свою дитину яскравими героями мультфільмів.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200 на гумці

Наволочка - 50 х 70

Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforse Disney Ariel від преміального виробника родом із сонячної Туреччини. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки, що підтверджується відповідною сертифікацією. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений з використанням новітніх розробок за допомогою цифрових технологій. Для максимальної зручності під час використання, простирадло йде на гумці. Яскраве білизна оформлено в стилі улюбленого дитячого мультика «Русалочка». Поверхня імітує морське дно, а головною прикрасою є зображення Аріель. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс - це нова тканина, яка є прекрасною розробкою. Матеріал має низку чудових якостей і властивостей, що робить його ідеальним варіантом для пошиття дитячої постільної білизни. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Виріб не накопичує статичну електрику, це означає, що під час відпочинку на серцево - судинну і нервову систему дитини не буде діяти постійний подразник у вигляді дрібних електричних імпульсів. Це благотворно позначається на всьому організмі.

Текстиль чудово драпірується, рівно лягаючи на поверхню матраца без складок і заломів. Білизна не мнеться під час використання і завжди виглядає свіжо і красиво. Матеріал має високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом фізіологічна рідини швидко вбирається і відводиться, зберігається відчуття сухості поверхні. Тіло завжди дихає, це виключає виникнення парникового ефекту і сприяє підтримці правильного теплообміну. Ранфорс здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище, пропонований комплект є універсальним і підійде для всесезонного використання. У жарку пору року поверхня освіжить, а холодною зимою подарує затишок і допоможе утримати тепло.

Текстиль простий в побуті і легко піддається прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну варто в распрямления вигляді при природних умовах.

Купити високоякісний дитячий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю і зроблять покупку ще приємніше. По справжньому казкове постільна білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру дитячої кімнати. На мякому і ніжному білизна насняться солодкі і казкові сни. Текстиль послужить прекрасним подарунком для дітей, з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
10391

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Шовк Однотонний Pink
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Pink додасть будь-якій спальні атмосферу жіночності і краси. Рожевий колір ідеально підходить для дам, які люблять легкість і чарівність. Набір буде чудово поєднуватися з навколишнім...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни First Choice ranforce IVY виготовлений провідним виробником текстильної промисловості з Туреччини. Для пошиття використовували ранфорс, який виділяється своєю натуральністю, міцністю і...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Ranforse Disney Ariel Постільна білизна Tac Ranforse Disney Ariel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Tac Ranforse LIS NEV.TK Disney Ariel - це справжній подарунок для Вашої дитини. Адже серія постільної білизни за мотивами дитячих мультфільмів "Ariel" від торгової марки TAC - це висока якість від відомого...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти