Артикул:
10390

Постільна білизна Tac Ranforce Monster High

Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS NEV.TK Monster High - це висока якість від відомого турецького виробника. Улюблені герої мультфільму будуть радувати Вашої дитини довгі роки, так як якість виконання і нанесення малюнка вище всяких похвал. Такий комплект виглядає дуже цікаво і як в дитячій кімнаті, так і в кімнаті підлітка.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Комплект підліткового постільної білизни Tac Ranforce Monster High від відомої турецької торгової марки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений за допомогою новітніх розробок в текстильній промисловості, набивним (друкованим) способом. Простирадло на гумці забезпечує додаткову зручність в експлуатації. Барвисте постільна білизна оформлено в стилі популярного мультсеріалу «Monster High». Виріб стане прикрасою дитячої кімнати і підніме настрій своєму власникові. Поставляється в дизайнерської коробці з фірмовим логотипом.

Усі батьки хочуть забезпечити свою дитину всім найкращим. Пропоноване постільна білизна відповідає високим європейським критеріям якості та безпеки. Прекрасні споживчі якості ранфорса роблять матеріал ідеальним для пошиття постільної білизни. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергічних реакцій і будь-яких подразнень на шкірі.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка по щільності в рази перевищує бязь і льон . Для виробництва використовують тонкі бавовняні волокна, які для додання їм міцності скручують в одну нитку. Поверхня матеріалу гладенька і мяка, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Виріб не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну і нервову систему.

Білизна володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Поверхня швидко вбирає виділяється тілом вологу і виводить її назовні, таким чином, зберігається відчуття сухості поверхні. Шкіра безперешкодно дихає, наповнюючись киснем, навіть під час відпочинку, це сприяє регенерації нових клітин. Ранфорс здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру підтримуючи оптимальний температурний баланс. У жарку пору року поверхня порадує приємною прохолодою, а в холодну - допоможе зігрітися і утримати тепло.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів . Перед пранням білизну рекомендовано вивернути навиворіт. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою зовнішню привабливість і форму. При необхідності текстиль можна погладити зі зворотного боку.

Купити модний комплект постільної білизни для дітей і підлітків можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Виріб послужить прекрасним подарунком з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
10390

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Colton
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект дитячої постільної білизни ARYA сатин Colton - створити гарний настрій і затишок в спальній кімнаті. Пастельні кольори сприяють комфортному і повноцінному відпочинку під час сну. Тканина мяка на дотик,...
Комплект постільної білизни сатин Love You "Монро"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Якщо Вам подобається творчість і життя Мерилін Монро, тоді для Вас ми приготували ексклюзивну пропозицію. Комплект постільної білизни Love You Монро виконаний дуже оригінально. Він обовязково заволодіє Вашим увагою....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rosalo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника, зроблений з мякого сатину-люкс подарує вам чудовий сон і відпочинок. Комплект зроблений на основі кращого турецького бавовни і прикрашений оригінальним...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Чорна перлина
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний обємний 3D-малюнок чорної перлини чудово впишеться в інтерєр Вашої спальні. Мяка мікрофібра здивує своєю якістю, адже в такому комплекті використовується дуже щільне мікроволокно, а також мікрофібра вельми...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Ranforce Monster High Постільна білизна Tac Ranforce Monster High
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS NEV.TK Monster High - це висока якість від відомого турецького виробника. Улюблені герої мультфільму будуть радувати Вашої дитини довгі роки, так як якість...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти