Артикул:
10370

Постільна білизна Tac Digital Orient Kahve

Постільна білизна Tac Digital Saten Orient Kahve виглядає шикарно в спальні з темними стінами, такий комплект по достоїнству оцінять люди, які люблять поєднання чорного і білого. Гарний орнамент квітів виглядає дуже органічно. Сатинова тканина дуже приємна до тіла, таким комплектом ви будете насолоджуватися дуже довго.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Digital Orient Kahve від турецького виробника з світовим імям. Торгова марка славиться високою якістю і гарним дизайнерським оформленням своєї продукції. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - сатин. Текстиль виробляють на новітньому обладнанні, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Модель виконана у відтінках сірого кольору, поверхня прикрашена абстрактним малюнком зі східними елементами. Білизна виглядає дуже ефектно і розкішно, текстиль стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці з картону.

Сатин володіє прекрасними споживчими якостями і ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Матеріал швидко поглинає вологу і добре пропускає повітря. Шкіра, таким чином, насичується киснем під час відпочинку. Що виділяється фізіологічна рідина швидко виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій ніжній шкірі. Комплект з сатину підійде для всесезонного використання. У жаркий період білизна подарує приємну свіжість, а в холодний - допоможе зігрітися і огорне затишком.

Матеріал дуже щільний і міцний, для його виготовлення використовують два види ниток. Для основи беруть більш товсті, а для лицьової сторони тонкі кручені бавовняні нитки. Поверхня тканини володіє красивим шовковистим блиском, по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Виріб не мнеться і надійно фіксується на ліжку.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, що не містять відбілювача. Сушити виріб потрібно в розпрямленому вигляді, при природних умовах, в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони, температура підошви праски не повинна перевищувати 180 градусів.

Купити чудовий комплект сатинового постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Виріб стане вигідним капіталовкладенням, адже комплект прослужить близько десятка років, радуючи своїм привабливим зовнішнім виглядом і корисними якостями. Текстиль - це завжди актуальний і затребуваний подарунок, як для жінок, так і для чоловіків. Постільна білизна не має терміну придатності і не виходить з моди, текстиль стане в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися. Комплект можна піднести як близьким родичам, так і друзям з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
10370

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Аматі"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Купивши постільна білизна цього забарвлення Ви поринете в романтичний настрій! Темна лицьова сторона підодіяльника з музичними нотами і букетом квітів в центрі. Зворотний бік підодіяльника і простирадло розмитого...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-bambura-jacarli-pembe
rating 0 відгуків
9 650,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home BAMBURA JACARLI PEMBE зроблений кращими турецькими майстрами з мякою жаккардовой і сатиновою тканини. Приємна мякість комплекту дозволить Вам насолодитися чудовим...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Digital Orient Kahve Постільна білизна Tac Digital Orient Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Orient Kahve виглядає шикарно в спальні з темними стінами, такий комплект по достоїнству оцінять люди, які люблять поєднання чорного і білого. Гарний орнамент квітів виглядає...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти