Артикул:
10367

Постільна білизна Tac Digital Fantasy

Постільна білизна Tac Digital Fantasy Yesil - це постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника постільної білизни. Купивши такий комплект ви прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр цікавим малюнком і яскравими фарбами. Постільна білизна зроблено з сатиновою тканини за спеціальною технологією, завдяки чому сатин виходить дуже мяким, майже шовковистим.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 276,66 грн 3 378,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Digital Fantasy від провідного виробника домашнього текстилю родом з Туреччини. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - сатин, малюнок нанесений за допомогою цифрового друку, виглядає дуже ефектно, характеризується високою якістю. Яскравий дизайн постільної вражає уяву, витончений східний орнамент прикрашає зовнішню поверхню підодіяльника і наволочки. Текстиль стане яскравою родзинкою будь-якого інтерєру і підкреслить індивідуальність свого власника. Поставляється в подарунковій коробці з картону з фірмовим логотипом.

Сатинове постільна білизна користується величезною популярністю і попитом у споживачів, це обумовлено прекрасними властивостями цього матеріалу. Сатин - це дуже щільна тканина, яка славиться своєю зносостійкістю і міцністю. Лицьова сторона матеріалу володіє гарним блиском і за відчуттями дуже нагадує натуральний шовк. Білизна мяке і ніжне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Виріб не мнеться і не сповзає під час використання. Постіль завжди буде виглядати охайно і доглянуто.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра безперешкодно дихає, а волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Виріб не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на серцево - судинну і нервову систему. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Матеріал здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимальний температурний баланс. Комплект підійде для використання цілий рік, в жарку пору року поверхня порадує легкої прохолодою, а в холодну - допоможе зігрітися.

Для підтримки чистоти і гігієнічності, досить машинного чи ручного прання при температурі води 30-40 градусів. Сушити виріб рекомендується в добре распрямления вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Поверхня залишається рівною, що звільняє господинь від прасування.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно здивують вас своєю демократичністю. Текстиль стане прекрасним вибором для оформлення побуту у власному будинку, виріб послужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід сказати, що постільна білизна, це прекрасний подарунок для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди. Презент відрізняється своєю універсальністю, його можна подарувати на торжество - будь то ювілей, Новий рік або День народження.

Деталі товару
10367

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home с кружевом Beren
rating 0 відгуків
7 228,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home з мереживом Beren створено з ранфорса. Тканина на 100% складається з бавовни. У комплект входять підодіяльник, простирадло, наволочка з мереживом і наволочка. Виріб щільне і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Горошок"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 266,55 грн 3 843,00 грн
Комплект Love You сатин "Горошок" представлений в класичному поєднанні чорного і білого. Лицьова сторона підодіяльника чорного кольору в білий горошок різних розмірів і прикрашена квітковим візерунком. Зворотний...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-balerin
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Balerin створений турецьким виробником, для натхнення і гарного настрою Ваших дівчаток. Мяка сатинова тканина приємна до тіла, не ковзає по поверхні і дарує найкращі...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Digital Fantasy Постільна білизна Tac Digital Fantasy
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Fantasy Yesil - це постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника постільної білизни. Купивши такий комплект ви прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр цікавим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти