Артикул:
20695

Постільна білизна TAC DISNEY STRAWBERRY SHORTCAKE Cute

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1 шт.

Дитяча постільна білизна TAC DISNEY STRAWBERRY SHORTCAKE Cute для дівчинки, виготовлено з використанням новітніх розробок в текстильній промисловості. Ведучий турецька виробник завоював високу репутацію серед споживачів як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Текстиль прикрашений яскравим малюнком головної героїні з улюбленого мультфільму «Шарлотта Земляничка». Постільна білизна в рожевих відтінках обовязково сподобається юним принцесам і стане яскравою прикрасою дитячої кімнати. Комплект поставляється в гарній фірмовій упаковці.

Головним якістю дитячого постільної є його безпеку. Пропонований текстиль відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам високої якості. Тканина, з якої пошито білизна, зявилася на ринку не так давно і вже встигла полюбитися покупцями. Ранфорс - це поліпшена версія бязі, з більш щільним переплетінням, сильно скручених бавовняних ниток. Завдяки такій технології виробництва, матеріал виходить дуже легким, з ніжною поверхнею, і при цьому дуже міцний і довговічний.

Текстиль володіє всіма корисними властивостями натуральної тканини. Поверхня прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати і підтримувати оптимальний температурний баланс. Ранфорс має добру гігроскопічність, білизна здатне швидко поглинати зайву вологу і виводити її назовні, зберігаючи відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на стані дитячого організму. Для фарбування використовується Digital technology, малюнок виходить яскравим і стійким. Свого роду, це фотодрук на тканині.

У побуті білизна не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання. Рекомендована температура води 40 градусів. Сушити білизну слід відразу після прання в распрямлённом вигляді при природних умовах. Текстиль практично не мнеться і рідко вимагає прасування, що полегшує життя і економить час домогосподаркам.

Купити такий чудовий комплект постільної білизни для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль забезпечить комфортні умови для сну і занурить свою володарку в казкову атмосферу улюбленого мультика, налаштувавши на приємні і райдужні сни. Пропонований комплект, це чудовий вибір для своєї дитини і вигідне капіталовкладення, так як виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Комплект білизни, є універсальним і завжди актуальним подарунок з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20695

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You td 107
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один красивий і якісний дитячий комплект постільної білизни з героями мультфільму Cars (Тачки) від торгової марки і виробника Love You. Виробник використав мякий і міцний сатин на основі бавовняного волокна, щоб...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Rhapsody
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чи любите фантазувати і вносити нові елементи в інтерєр кімнати? Здійсніть Ваші бажання, купивши якісний комплект постільної білизни. Тканина легка, при цьому міцна, не втратить яскравість кольорів після багатьох...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти