Артикул:
20019

Постільна білизна Tivolyo Home MARS

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home MARS для підлітка від провідного турецького виробника з бездоганною репутацією. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений за допомогою Digital technology, що робить зображення особливо реалістичним і красивим. Дизайн білизни вражає уяву, зовнішня сторона і наволочка прикрашена космічної картинкою. Планети, сузіря, ракета: все це точно буде до вподоби юному досліднику. Простирадло і друга наволочка однотонні, яскраво - червоного кольору. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Постільна білизна, це важливий елемент декору, який виконує важливу практичну функцію, створюючи максимально комфортні і зручні умови для відпочинку. Пропонований комплект відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Екологічно чистий склад та використання високоякісних барвників забезпечую гипоаллергенность товару, поверхня не викликає подразнень і рекомендована для щоденного використання.

Сатин - це бавовняна тканина, що відрізняється глянсовою лицьовою стороною і мякою виворотом. Завдяки цьому, тканина має благородний зовнішній вигляд і має прекрасні споживчими властивостями. Текстиль не мнеться і не совається по ліжку. Ліжко завжди буде мати охайний і гарний зовнішній вигляд, навіть без використання декоративного покривала. Це дуже практично і зручно. Поверхня вільно пропускає повітря дозволяючи тілу дихати. Виріб має високий ступінь гігроскопічності і здатне вбирати 1/3 рідини від власної ваги. Комплект прекрасно підійде, як для літнього, так і для зимового періоду.

Текстиль стійкий до частих прання і впливу ультрафіолетових променів. Білизна здатна витримати до 300 прань зберігши свій первісний новий зовнішній вигляд. Малюнок, нанесений за допомогою новітніх технологій, збереже свою яскравість і чіткість. Рекомендована температура води для прання 40-60 градусів. Сушити текстиль слід в добре провітрюваному місці в распрямления вигляді. Постільна практично не мнеться і рідко потребує прасування. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Постільна білизна космічної краси можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Придбання стане вигідним капіталовкладенням, адже новий текстиль знадобитися не скоро. Це чудовий варіант подарунка для підлітка з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20019

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Concetta
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Хочете купити постільна білизна з яскравим малюнком? Тоді подивіться на комплект постільної білизни ARYA Concetta від турецького виробника. На білому полотні розмістилися красиві червоні маки. Зображення наносилося...
TAC Mako saten Paulin
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі якісний комплект постільної білизни з мякого сатину від турецької торгової марки ТАС. Гарний малюнок і приємні теплі кольори допоможуть Вам прикрасити Вашу спальню і доповнити інтерєр...
Сатин з мереживом, комплект постільної білизни TF B 0016 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни персикового кольору зігріє Вас теплотою відтінку і влаштує комфортний відпочинок. Постільна білизна з сатину оформлено мереживом, що додає романтичності і вишуканості комплекту....
Постельное белье Love You сатин лайт TL F017
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вам цікаве картате постільна білизна турецького виробництва фірми Love You. Комплект постільної білизни є в різних розмірах: "Півтора", "Євро", "Сімейний" на Ваш вибір. Якісний турецька бавовна не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти