Артикул:
20038

Покривало Tivolyo Home HAMPTON

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Покривало Tivolyo Home HAMPTON преміум класу від турецького виробника, який займає лідируюче місце на ринку елітного домашнього текстилю. Жаккардовая поверхню виконана в зеленном кольорі, покривало оздоблене злотим рослинним орнаментом. Виріб здатне задовольнити найвишуканіший смак, розкішний вид перетворить спальню в царські апартаменти. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Для облаштування комфортного побуту важлива кожна деталь. Декоративне покривало додасть завершеність інтерєру і розставить всі акценти. Пропоноване виріб з жаккарда має низку переваг, за рахунок чого і користується величезним попитом у споживачів. Щільна і міцна тканина прекрасно драпірується і згладжує всі нерівності ліжку. Красиве блискуче полотно виглядає чудово. Поверхня мяка і приємна на дотик. Екологічно чистий склад та використання високоякісних матеріалів забезпечують максимальну безпеку і комфортність продукції. Виріб не викликає подразнень і алергічних реакцій на шкірі.

Пропоноване покривало має високий ступінь гігроскопічності і здатне пропускати повітря, що забезпечує хороші гігієнічні показники. Виріб прекрасно підійде для декорування старих меблів і захисту нової. Текстиль прикрашає ліжко і перешкоджає її забруднення і накопичення пилу. При необхідності покривало можна використовувати в якості ковдри, воно прекрасно зігріває і утримує тепло.

Текстиль простий в побуті і легко піддається чищенню. Покривало можна прати в пральній машині, вибравши дбайливий режим і мінімальний віджимання. Рекомендована температура води 30 градусів. Сушити виріб слід в распрямления вигляді в добре провітрюваному місці. Матеріал стійкий до механічного впливу і сонячним променям. Малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток, він стійкий і довговічний.

Купити таке чудове покривало можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за приємною ціновій політиці. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і створить атмосферу свята і домашнього затишку. Представлене покривало - це вигідне капіталовкладення, текстиль характеризується довговічністю і прослужить тривалий час самої активної експлуатації. Елітне покривало стане прекрасним подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди, будь то ювілей або День весілля.

Деталі товару
20038

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-tivolyo-home-charlotte
rating 0 відгуків
13 907,00 грн
Чудове покривало на ліжко Tivolyo Home Charlotte стане гарним доповненням Вашого ліжка і спальні. Мяку жакардову тканину прикрашає красивий малюнок з переплетення жакардових ниток, також до покривала додані...
Покривало Evelina Anatolia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Нове покривало на ліжко класу люкс від відомого турецького виробника торгової марки Evelina. Таке покривало безсумнівно сподобається як Вам, так і Вашим близьким і друзям. Мякий шовковий верх прикрашений золотистої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти