Артикул:
10507

Покривало літнє Vladi 140х200

Літні покривала від торгової марки Vladi популярні, завдяки високій якості і великому вибору кольорів. Таке покривало можна взяти з собою в похід для друзів або для близьких, або на дачу. Матеріал покривала легкий і міцний, невеликий розмір забезпечує мобільність вироби. Покривало відмінно піддається прання та сушіння.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 16 бали. Ваш кошик буде загальним 16 бали який можна перетворити на ваучер на 16,00 грн.

327,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 4
  • 8
  • 9
  • 10
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Літній покривало VLADI 140 * 200 випускається українським виробником, який є гарантом високої якості та безпеки. У його склад входить натуральний хлопок 30% і поліестер 70%.

Покривало незамінна в побуті річ, яка допомагає створити комфортні умови для сну, а також зробити ліжко доглянутою і красивою. Воно дуже мяке, його можна використовувати як зовнішній декор ліжку, або як легке літня ковдра. Покривало малої ваги, тому його завжди можна взяти з собою на природу або на пікнік. Така річ неодмінно стати в нагоді в кожному будинку. Створить атмосферу затишку і домашнього тепла.

Використовувана для виготовлення покривала тканину, має підвищену зносостійкість і міцність. У побуті виріб легко в догляді. Навіть при низьких температурах, з поверхні виводяться самі їдкі плями. Чи не потребує прасування. Сушити краще при природних умовах, швидко сохне, зберігаючи свою мякість і шовковистість. Текстиль збереже свій первинний зовнішній вигляд протягом довгого часу, йому не страшні сонячні промені і часті прання. Стійкий до механічної і хімічної дії.

Це покривало ідеально підійде для людей, які страждають алергією, адже всі використані матеріали гіпоалергенні. Поєднання натуральної бавовни і синтетики дозволяють отримати виріб яке задовольняє всі вимоги будь-якого споживача. Адже покривало також може вбирати вологу і пропускати повітря, що перешкоджає створенню парникового ефекту і розвитку патогенних мікроорганізмів. Сховавшись цим покривалом, його власник зануриться в комфорт і затишок. Сон буде міцним, а сновидіння солодкими.

Колекція представлена в насичених природних тонах, від коричневого до бордового. Візерунок ненавязливий, у вигляді великої клітини. Краї акуратно оброблені. Таке покривало ідеально впишеться в будь-який інтерєр і розставить яскраві акценти. Постіль буде завжди виглядати охайно і акуратно. Покривало забезпечує ідеально рівну поверхню, без складок і вмятин.

Купити такий виріб можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Такий текстиль стане не тільки чудовим придбанням для себе, але і відмінно підійде в якості подарунка. Його можна подарувати як чоловікам так і жінкам з будь-якого приводу і нагоди. Покривало відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, ця річ завжди стати в нагоді в побуті і буде використовуватися. Приносячи своєму господареві тільки позитивні емоції.

Деталі товару
10507

Характеристики

категорія товару
покривала
Склад
бавовна 30%, поліестер 70%
Щільність
275 г/м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покрывало летнее детское 100 х 140
rating 0 відгуків
135,00 грн
У літню пору року іноді буває прохолодно, тому Вам і вашим діткам може стати в нагоді якісне бавовняне покривало з красивою текстурою і приємними кольорами. Покривало зроблено українським виробником на високому рівні...
Покрывало Cotton Box Dynamik Series Queen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Cotton Box Dynamik Series Bestfriend з наволочкою стане чудовою прикрасою дитячої кімнати. Приємний ліловий відтінок і зображення Ейфелевої вежі безсумнівно сподобаються вашим дівчаткам. Подарункова упаковка...
Покрывало ARYA Gardenia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове покривало на ліжко від турецького виробника Arya - внести приємну деталь в інтерєр спальні. Виконано з мякого сатину, прикрашена красивою вишивкою та малюнками квітів. У комплекті з двома наволочками,...
Нещодавно переглянуто
Покрывало летнее Vladi Покрывало летнее Vladi
rating 0 відгуків
327,00 грн
Літні покривала від торгової марки Vladi популярні, завдяки високій якості і великому вибору кольорів. Таке покривало можна взяти з собою в похід для друзів або для близьких, або на дачу. Матеріал покривала легкий і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти