Артикул:
10713

Чохол на диван Halley + 2 крісла

Новинка від інтернет магазину Sweet Home ! Чудовий гарнітур на 3 предмета від турецького виробника допоможе створити затишну атмосферу у Вашій кімнаті. Якісне виконання, натуральні матеріали і приємний дизайн. Таким гарнітуром Ви безсумнівно прикрасите Вашу квартиру і доповніть свій інтерєр красивою деталлю.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 75 бали. Ваш кошик буде загальним 75 бали який можна перетворити на ваучер на 75,00 грн.

1 511,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
Читати відгук
Средній рейтинг: 7/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чохол на диван Halley + 2 крісла, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить бавовна - 40% і поліестер - 60%, тканину виконання - мікрофібра. До омплект в поліпропіленовий чемоданчик з ручками. Вироби мають оригінальний дизайн, продукція представлена в широкій палітрі кольорів. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Однотонна поверхню, додатково текстурірована, що надає особливого шарму і неповторності. Низ чохлів прикрашений оборкою, яка гармонійно приховає ніжки диванів і крісел. Такий гарнітур неодмінно впишеться в будь-який інтерєр, ставши його яскравою прикрасою. Меблі завжди буде виглядати охайно і святково. Виріб допоможе створити неповторну атмосферу тепла і затишку в домі.

Універсальне виріб, допоможе декорувати старі меблі або захистити нову від пошкоджень і забруднень. За допомогою невеликих витрат, можна перетворити інтерєр і оновити мякі меблі за рахунок пропонованого комплекту. Підходять для всіх негабаритних диванів і крісел, стандартних розмірів. Завдяки спеціальному крою та еластичності, добре сідають на поверхню, не вимагає точних вимірів.

Використовуваний для виготовлення матеріал, відрізняється міцністю і зносостійкість. Мікрофібра володіє чудовими властивостями і якостями. Поверхня дуже приємна на дотик, мяка і ніжна, блискуча і шовковиста. Добре пропускає повітря і відштовхує забруднення. Подарує комфорт і затишок, на такій поверхні приємно відпочивати і проводити час після довгого трудового дня. Допоможе налаштуватися на спокійну домашню атмосферу.

Комплект відрізняється своєю практичністю. Чохли добре фіксуються на меблях, які не вовтузяться і не сповзають. Використовувати такий текстиль набагато зручніше ніж звичайне покривало, яке постійно потрібно поправляти. Більше не варто боятися забруднень, особливо це актуально в будинках, де є діти, адже вони схильні бруднити меблі самими незвичайними матеріалами.

Текстиль не вимагає спеціального догляду. Без проблем переносить часті машинні прання, температура води не повинна перевищувати тридцяти градусів. Стійкий до сонячного світла і вицвітання. Зберігає свою форму, колір і привабливість, навіть після багаторазового прання.

До упіть вишуканий гарнітур можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Е то корисне придбання в свій будинок, і дорогий подарунок для близьких і друзів , з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль довгий час буде радувати свого власника функціональність ю і привабливим зовнішнім виглядом, нагадуючи про турботу і добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
10713

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жатка
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ЧЕХОЛ НА ДИВАН HALLEY + 2 КРЕСЛА
rating 7
Покупкой довольна. Жаль, что небольшая палитра цветов, было бы здорово, чтобы работали под заказ с предоставлением большего выбора цветов
Відповідь: Добрый день. Спасибо Вам за отзыв. У нас оптовый магазин, палитра цветов вроде не маленькая :) , но бывает и такое, что товар заканчивается на складе, в этом случае надо лишь немного подождать. :)
6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто
1 511,00 грн
Новинка від інтернет магазину Sweet Home ! Чудовий гарнітур на 3 предмета від турецького виробника допоможе створити затишну атмосферу у Вашій кімнаті. Якісне виконання, натуральні матеріали і приємний дизайн. Таким...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти