Артикул:
23039

Покривало хутряне Love You V 31 пісок

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 71 бали. Ваш кошик буде загальним 71 бали який можна перетворити на ваучер на 71,00 грн.

1 431,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве хутряне покривало Love You V 31 пісок 200х220, наповнить вашу спальню відчуттям вишуканості, розкоші і затишку. Всі ми створюємо затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І в цьому нам особливо допомагають пледи і покривала, своїм оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони дарують. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з Поликоттон, що забезпечить вашому ліжку приємну мякість і красу.

Тканина поликоттон, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Український виробник Love You давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і високу якість продукціі.Фабріка відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами України. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології.

Купити хутряне покривало Love You V 31 пісок, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною від відомих брендів і торгових марок Туреччини і України.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 200 х 220 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з синтетичних тканин. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати цей виріб в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 600 - 700 обертів . Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити покривало бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні вироби не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати покривало рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

в інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні покривала з жаккарда, сатину, гобелена і синтетичних тканин. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Купити хутряне покривало Love You V 31 пісок 200х220 від українського виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
23039

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало Koloco Норка 220 * 230
rating 0 відгуків
944,00 грн
Покривало Koloco Норка безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб має габарити 200 * 230. Приємне на дотик і зроблено з немазких добротних тканин. Ви можете отримати інформацію серветки оптом і в роздріб...
Покривало ARYA  Regina
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
9 481,75 грн 11 155,00 грн
Чудове покривало на ліжко з мякого ніжно-кремового шовку від відомого турецького виробника торгової марки Arya Regina . Таким покривалом можна захоплюватися довго, адже таке якість і майстерне виконання можна...
Покривало ARYA шовк BRUNO 1
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пишне покривало на ліжко царственого виду буде розкішно виглядати в будь-якій кімнаті, вдало прикрасить інтерєр кімнати. Ефектні вставки з найлегшого шифону, красивий ніжний набивний малюнок. Широка облямівка з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти